Hanne – Fandt brætspilsklub på 10 personer, i dag er de venner for livet

Hanne er forfatter og tekstilkunstner, og elsker selskab med venner og hyggelige stunder.
En dag kom Hannes 23-årige datter hjem og gjorde hende opmærksom på Boblberg, da hendes veninde havde set en bobl hvor der var en der søgte efter brætspilsvenner. Hanne blev nysgerrig og tjekkede straks ud hvad det var for noget, da hun altid har synes at brætspil er det hyggeligste. Hun tog initiativet til at samle en gruppe til en hyggelig brætspilsaften.

Første gang kom der 6 personer, udover Hanne og hendes mand. De havde en super hyggelig eftermiddag/aften, hvor de spillede en masse brætspil og hvor snakken gik som om, at de altid havde kendt hinanden. ”Jeg har aldrig mødt mennesker vi klikker så meget med, det er fuldstændigt fantastisk.” fortæller Hanne

Senere er der kommet flere til, og i dag er de 8-10 som mødes hver fjerde lørdag til aftensmad, brætspil og hygge. De mødes altid hos Hanne og hendes mand som laver mad, hvor de andre sørger for vin, frugt, kage osv. Det er en af Hannes yndlingsdage på måneden og hun ville ønske, at hun kunne stoppe tiden når de kommer på besøg: ”Det er simpelthen bare det hyggeligste, ville ønske at vi kunne udvide med ekstra tid, også selvom vi ofte sidder til kl. 03 om natten og spiller” siger Hanne

Hanne og hendes brætspilsgruppe er åbne overfor flere medlemmer, men er efterhånden blevet en fast sammentømret gruppe. De er blevet mere end bare en brætspilsgruppe, de er blevet venner for livet. Et af medlemmerne er flyttet til Århus, men tager alligevel turen til Sjælland hver fjerde lørdag når der er brætspilsaften.

 

Hanne kan klart anbefale Boblberg og synes idéen bag er rigtig god. Dog synes hun det er lidt sørgeligt, at det er så svært at finde nogen ”in real life”, men at man jo tydeligt kan se at det er relevant og noget der er brug for – og det er Boblberg den helt rigtige platform til.


Blev du inspireret?

Så opret dig og skab dine egne oplevelser, nye relationer og meget mere

På Boblberg kan du få nye venner og veninder til alverdens forskellige interesser
- ligesom 305.179 andre allerede har gjort.

Find andre til netop det du søger ved at lave opslag, eller skriv til andre igennem deres opslag.

Du kan blandt andet søge og finde:

  • Venner og veninder
  • En makker til motion eller sport
  • Reservebedsteforældre
  • Madklubber og fællesskaber
  • Rejse-, danse- og sprogpartner
  • Nogen at skrive/snakke med

...og det er bare en brøkdel af hvad der sker på platformen.

Alt det på et trygt og sikker medie, hvor din oplysninger er beskyttet.

Så hvad venter du på? Opret dig i dag - helt gratis

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dkAllerede medlem?

Log ind her