Ninna - Fandt flere venskaber efter flytning

Ninna havde efter en flytning brug for en vennekreds tættere på hendes nye liv. Ninna har tidligere haft en depression, og lider i dag af angst og mén fra depressionen. Hun flyttede fra Storbyen til landet på grund af sin nye kæreste, men også fordi hun nyder roen i hendes nye opgivelser. Det giver hende ro i sjælen at bo tæt på stranden og omgivet af natur. En dag sad hun på computeren og surfede lidt rundt, her faldt hun over et opslag fra Boblberg. Et opslag omkring nye bekendtskaber. Hun gik ind og kiggede lidt rundt på Boblberg, og fandt det interessant.

Hun fandt flere forskellige bobler der lød spændende og valgte at skrive til en kvinde der søgte en veninde. Kvinden hun fandt gennem Boblberg beskrev, at hun selv led af angst og depression. Derfor valgte Ninna at skrive til hende og de besluttede sig for at mødes efterfølgende. De klikkede rigtig godt, og kunne relatere til de samme ting. De ses stadig når det passer ind i hverdagen, men de bruger hinanden rigtig meget hver dag i form af lange telefonsamtaler og sms’er hvor de snakker om dagene og livet.

Ninna søger stadig flere bekendtskaber og har efterfølgende selv oprettet en bobl og fået kontakt til en anden kvinde, som hun planlægger at mødes med. Men selvom Ninna har fundet flere venskaber, er hun altid åben overfor flere og hun bruger derfor stadig Boblberg flittigt.

”Boblberg er et genialt tiltag, der er så mange unge og ældre der går alene derhjemme og mangler venner” udtaler Ninna. Derfor vil hun til enhver tid anbefale Boblberg til andre, og hun har faktisk allerede gjort det flere gange.


Blev du inspireret?

Så opret dig og skab dine egne oplevelser, nye relationer og meget mere

På Boblberg kan du få nye venner og veninder til alverdens forskellige interesser
- ligesom 305.109 andre allerede har gjort.

Find andre til netop det du søger ved at lave opslag, eller skriv til andre igennem deres opslag.

Du kan blandt andet søge og finde:

  • Venner og veninder
  • En makker til motion eller sport
  • Reservebedsteforældre
  • Madklubber og fællesskaber
  • Rejse-, danse- og sprogpartner
  • Nogen at skrive/snakke med

...og det er bare en brøkdel af hvad der sker på platformen.

Alt det på et trygt og sikker medie, hvor din oplysninger er beskyttet.

Så hvad venter du på? Opret dig i dag - helt gratis

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dkAllerede medlem?

Log ind her