Lasse – Fik et bedre liv efter mødet med AaB e-sport

Lasse på 27 år er uddannet skolelærer, og har de sidste tre år arbejdet på Rebild efterskole. Han underviser i dansk, engelsk, idræt og e-sport, og elsker især Counter-Strike og League of Legends. Mange af Lasses venner spiller også e-sport, men det er ikke altid den ældre generation, er forstående overfor, hvad e-sport er.


For ca. to år siden blev Lasse bekendt med Boblberg, og blev nysgerrig på, hvad det var for noget. Lasse snusede lidt rundt i de forskellige bobler der var oprettet, og især en bobl fra AaB e-sport vakte Lasses interesse. Han skrev på boblen for at høre nærmere. I AaB e-sport var det muligt at spille for hyggens skyld, og med nogle på hans alder – og derfor mødte Lasse op i AaB e-sport og fik nogle bekendte, hvor e-sporten var samlingspunkt for fællesskabet.

 

Lasse er der nu ca. 3-4 gange om ugen, og selvom han ikke selv skal spille, så er han der også for at få snakket med de andre og se de andre spille. Bekendtskaberne i AaB e-sport er gået hen og blevet venner, og nu er det ikke udelukkende e-sport, men også andre aktiviteter de laver sammen. Lasse skal for eksempel ind og se Vejgaard - AaB spille med nogle venner derfra. Han har også været med dem inde og se e-sport i biografen. Det er en god måde at danne relationer på tværs af alder og niveau siger Lasse: ”De yngste er 10 og de ældste er ca. 40 år.” For nyligt har han også været i Taiwan og Berlin sammen med AaB e-sport og se forskellige e-sports tuneringer.

 

Lasse er taknemmelig for hvad Boblberg har givet ham: ”Gennem Boblberg har jeg fundet mig en fantastisk forening, som jeg er blevet så glad for, at jeg nu ses med flere af medlemmerne privat.” Faktisk fastslår Lasse, at han har fået et bedre liv efter bekendtskabet med AaB e-sport: ”Foreningen AaB e-sport har gjort min hverdag meget bedre og nemmere. Ja, jeg vil næsten gå så langt og sige, at jeg har fået et bedre liv med flere smil. Tak Boblberg og AaB e-sport!”

 

Lasse kunne også godt finde på at lave en bobl på Boblberg hvor han søger spillere til en brætspilsgruppe, når han flytter til Aalborg igen. 


Blev du inspireret?

Så opret dig og skab dine egne oplevelser, nye relationer og meget mere

På Boblberg kan du få nye venner og veninder til alverdens forskellige interesser
- ligesom 305.109 andre allerede har gjort.

Find andre til netop det du søger ved at lave opslag, eller skriv til andre igennem deres opslag.

Du kan blandt andet søge og finde:

  • Venner og veninder
  • En makker til motion eller sport
  • Reservebedsteforældre
  • Madklubber og fællesskaber
  • Rejse-, danse- og sprogpartner
  • Nogen at skrive/snakke med

...og det er bare en brøkdel af hvad der sker på platformen.

Alt det på et trygt og sikker medie, hvor din oplysninger er beskyttet.

Så hvad venter du på? Opret dig i dag - helt gratis

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dkAllerede medlem?

Log ind her