Heidi - fandt flere veninder for livet

Heidi surfede rundt på nettet, og faldt over Boblberg.dk. Hun syntes det lød spændende og klikkede ind på siden, da hun altid syntes det er rart, at møde nye mennesker. Efter lidt tid valgte hun at oprette en bobl hvor hun søgte et nyt netværk. Heidi arbejder til dagligt i en børnehave, og følte ikke, at hun kunne udvide sit netværk igennem arbejdet længere. Hun søgte personer i sin egen aldersgruppe – måske nogle med samme interesser, men dette var ikke et krav. 

En anden jævnaldrende pige skrev til hende. De skrev lidt frem og tilbage, og valgte at møde hinanden og endte med at være sammen en hel dag. De klikkede fra første øjeblik. De bor begge i Holbæk, og det viste sig faktisk, at deres kærester kendte hinanden i forvejen. Derfor er det ikke kun en veninde hun har fået, men faktisk et nyt venne-par til både hende og kæresten. De laver mad sammen, spiller spil og drikker vin sammen så ofte de kan, alle 4. 

Men Heidi stoppede ikke efter den første veninde, men fortsatte med at kigge rundt på Boblberg og faldt i snak med endnu en pige. Det viste sig efterfølgende, da den første veninde også havde skrevet med hende, og de endte med at mødes alle 3. Den dag i dag, ses de alle 3 med deres kærester. De nyder, at lave de samme ting og har samme interesser.

Udover de 2 veninder, så fortsætter Heidi på Boblberg, da flere bekendtskaber aldrig skader. Hun har mødt endnu en pige, som hun ser frem til at møde første gang snarest. 

Heidi syntes, at ideen bag Boblberg er virkelig fed. Hun mener det kan være svært at finde nye venner hvis man har fast arbejde ”Det er en genial ide, fordi hvor skulle man ellers møde nye venner?”. 

Heidi ville til hver en tid anbefale Boblberg til andre, og har allerede anbefalet det til venner og familie. ”Jeg ville gerne anbefale det, da det jo har været en succesoplevelse gange 3”. Hun har også overvejet og bruge Boblberg igen – måske til noget yoga i hendes nærområde. 


Blev du inspireret?

Så opret dig og skab dine egne oplevelser, nye relationer og meget mere

På Boblberg kan du få nye venner og veninder til alverdens forskellige interesser
- ligesom 241.456 andre allerede har gjort.

Find andre til netop det du søger ved at lave opslag, eller skriv til andre igennem deres opslag.

Du kan blandt andet søge og finde:

  • Venner og veninder
  • En makker til motion eller sport
  • Reservebedsteforældre
  • Madklubber og fællesskaber
  • Rejse-, danse- og sprogpartner
  • Nogen at skrive/snakke med

...og det er bare en brøkdel af hvad der sker på platformen.

Alt det på et trygt og sikker medie, hvor din oplysninger er beskyttet.

Så hvad venter du på? Opret dig i dag - helt gratis

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her