Susan - Brugte Boblberg til at finde gåbuddies

Da Susan på 54 fik konstateret Diabetes 2, var det tid til nogle forandringer, og en af dem var at komme ud og gå nogle flere ture. Efter at have set et indslag om Boblberg i Go´morgen Danmark, tænkte hun at det var det perfekte sted at finde nogen at gå med. Efter hun havde oprettet en bobl, gik der kun et par timer, før der var kommet svar, og det var startskuddet til Frederiksberg gåbuddies, som nu har mere end 500 medlemmer.

Det hele tog rigtig fart efter Susan tog chancen, og skrev til Frederiksberg bladet, som meget gerne ville bringe hendes historie i bladet. Her fik hun på to døgn over 200 nye medlemmer.

Der bliver gået ture 4-5 gange om ugen, og alle er velkommen uanset køn og alder. Susan planlægger selv alle turene, og hver søndag giver hun medlemmerne besked om, hvor turene går hen, hvilket terræn og hvad tempo det er i. Man kan tilmelde sig eller bare dukke op, og der dukker altid flere op, end der har tilmeldt sig. En gang om måneden tager de også ud og drikker kaffe eller spiser et sted. For Susan har det givet en enorm glæde at kunne hjælpe andre med at få bevæget sig, og at hjælpe andre med at få nogle nye venskaber og et nyt fællesskab. Susan selv har også tabt sig 18 kilo siden hun startede projektet og hendes langtidsblodsukker er stabilt. Hendes motto er ”regn er bare vand” så der bliver gået i alt slags vejr.

Susan har været ude at holde flere oplæg, blandt andet for Frederiksberg sundhedscenter og for ”Bevæg dig for livet”. Hendes mål for fremtiden er, at hun gerne ville holde flere oplæg og inspirerer samt motivere andre til at komme med i gruppen, eller at starte sin egen gruppe i deres nærområde.

Susan vil klart anbefale Boblberg til andre, især tilflyttere til en ny by. Som hun siger: ”Det er det eneste tilbud på markedet, hvor man kan finde så mange forskellige former for fællesskaber”.


Blev du inspireret?

Så opret dig og skab dine egne oplevelser, nye relationer og meget mere

På Boblberg kan du få nye venner og veninder til alverdens forskellige interesser
- ligesom 305.109 andre allerede har gjort.

Find andre til netop det du søger ved at lave opslag, eller skriv til andre igennem deres opslag.

Du kan blandt andet søge og finde:

  • Venner og veninder
  • En makker til motion eller sport
  • Reservebedsteforældre
  • Madklubber og fællesskaber
  • Rejse-, danse- og sprogpartner
  • Nogen at skrive/snakke med

...og det er bare en brøkdel af hvad der sker på platformen.

Alt det på et trygt og sikker medie, hvor din oplysninger er beskyttet.

Så hvad venter du på? Opret dig i dag - helt gratis

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dkAllerede medlem?

Log ind her