Gordon – Fandt nyt fællesskab i mandeklub

80-årige Gordon var bondeknægt i Thy og blev i ung alder soldat ved Sjælsmark. Efter soldatertiden boede og arbejdede Gordon i København, men han savnede mere plads omkring sig: ”Jeg ville ikke bo i små kaninbure i indre København.” Derfor flyttede han tilbage til Thy. Han fandt dog ud af at det faktisk heller ikke var ham, og derfor fik han arbejde som plejer i psykiatrien. I halvtredserne blev Gordon førtidspensionist, da han fik konstateret muskelsvind - en sygdom som lægerne fandt ud af at han havde haft siden 12-års alderen. Førtidspensionen har aldrig holdt Gordon tilbage: ”Det kan godt være det fysiske er begyndt at halte, men hovedet er jo stadig med.”

 

Gordon lever for musikken, og spiller selv bl.a. harmonika og kontrabas. Gordon er stadig aktiv og spiller rundt omkring i bl.a. aktivitetscentre. Dog er der ofte et overtal af kvinder til disse arrangementer, og derfor savnede Gordon at være en del af et mandefællesskab.


For et par år siden hørte Gordon om Boblberg, ved et arrangement som Ældresagen afholdte. Gordon blev nysgerrig og besluttede sig hurtigt for at oprette hans egen bobl, hvor han søgte efter nogle at spille musik med. Ikke til at spille koncerter, men blot nogle til at sidde og lave gode og rørende lyde med.

Gordon har desværre ikke fundet nogle at spille musik med endnu, men på Boblberg fandt han Skalborg Mandeklub, som han mødes med 2-3 gange om ugen. Gordon er virkelig glad for at have fundet en mandeklub, hvor han bare følte sig velkommen fra første sekund: ”Det er rart med et sted hvor der hygges, snakkes og hvor der er en masse aktiviteter. Når vi er ca. 30 mænd samlet bliver der rigtig snakket. Det er ikke kun kvinderne der kan snakke.”

 

Gordon skal snart ud og spille harmonika for nogle demente, hvilket betyder utroligt meget for ham, da han kan se at de fleste lyser op til hans musik: ”Jo ældre man bliver, jo mere skal man holde ved musikken. Det gør en glad.”

Gordon håber på, at det bliver mere almindeligt for de ældre at bruge Boblberg. Han fortæller folk omkring sig om Boblberg, men nogle er stadig lidt skeptiske, selvom han synes at de begynder at blive mere åbne overfor idéen.


Blev du inspireret?

Så opret dig og skab dine egne oplevelser, nye relationer og meget mere

På Boblberg kan du få nye venner og veninder til alverdens forskellige interesser
- ligesom 305.109 andre allerede har gjort.

Find andre til netop det du søger ved at lave opslag, eller skriv til andre igennem deres opslag.

Du kan blandt andet søge og finde:

  • Venner og veninder
  • En makker til motion eller sport
  • Reservebedsteforældre
  • Madklubber og fællesskaber
  • Rejse-, danse- og sprogpartner
  • Nogen at skrive/snakke med

...og det er bare en brøkdel af hvad der sker på platformen.

Alt det på et trygt og sikker medie, hvor din oplysninger er beskyttet.

Så hvad venter du på? Opret dig i dag - helt gratis

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dkAllerede medlem?

Log ind her