Anne – Fandt gruppe at tage på Tinderbox med

Anne er 22 år og er flyttet fra Sønderborg til Odense for et halvt års tid siden. Anne tog beslutningen om at flytte, da hun havde det svært i hendes skolemiljø i Sønderborg og derfor trængte til en ny start. Hun er opvokset i Middelfart, så helt ukendt var Odense ikke, men alligevel ville hun gerne gøre et forsøg på at skabe et nyt netværk i hendes nye by. Hun stiftede bekendtskab med Boblberg og startede med at kontakte andre der søgte nye venskaber.

Efter lidt tid oprettede hun sin egen bobl, hvor hun søgte efter nogle at tage på Tinderbox med. Hun kom i kontakt med Diana, som inviterede hende hjem, før Tinderbox startede, sammen med hendes venner. De tog efterfølgende på Tinderbox sammen, hvor Annes vennegruppe mødtes med Dianas. Det var en virkelig god oplevelse, hvor alle snakkede med alle: ”Det endte med at blive en rigtig god aften, med god stemning og god musik.”

I dag har Anne fået et rigtig godt forhold til Diana. De fandt ud af at de havde rigtig mange fællesvenner, hvilket bare fik dem til at klinge endnu mere sammen end hvad de gjorde fra start: ”Det var meget tilfældigt og meget underligt, men det gjorde det bare nemmere for os at snakke med hinanden.”

De fandt også ud, at de havde meget samme personlighed: ”Vi er begge meget spontane, men samtidig lidt sky, så vi har interessen, men har svært ved at kaste os ud i tingene.”

Så det at mødes ud fra at de havde lært at kende hinanden på Boblberg, var for begge meget grænseoverskridende, men blev vendt om til at blive en kæmpe succesoplevelse for begge piger. Både Anne og Diana har begge travlt i øjeblikket, men de har begge tid til at skrive og snappe med hinanden jævnligt. Når de begge får tid, skal de mødes igen.

I dag har Anne en bobl på Boblberg hvor hun søger efter nye veninder og venner – især veninder, da Anne altid har været en drengepige med mange drengevenner, og derfor nu søger veninder til at tale om pigeting med. Hun har fået, og får stadig, mange henvendelser på hendes bobl. Hun har skrevet og snappet med en del af dem, og håber også snart at mødes med et par stykker af dem.

Anne er meget begejstret for Boblberg konceptet og vil helt klart anbefale det til andre: ”Det er et super sted, især hvis man er tilflytter. Man kan tydeligt se at mange har haft glæde af det i alle aldersgrupper.”


Blev du inspireret?

Så opret dig og skab dine egne oplevelser, nye relationer og meget mere

På Boblberg kan du få nye venner og veninder til alverdens forskellige interesser
- ligesom 311.588 andre allerede har gjort.

Find andre til netop det du søger ved at lave opslag, eller skriv til andre igennem deres opslag.

Du kan blandt andet søge og finde:

  • Venner og veninder
  • En makker til motion eller sport
  • Reservebedsteforældre
  • Madklubber og fællesskaber
  • Rejse-, danse- og sprogpartner
  • Nogen at skrive/snakke med

...og det er bare en brøkdel af hvad der sker på platformen.

Alt det på et trygt og sikker medie, hvor din oplysninger er beskyttet.

Så hvad venter du på? Opret dig i dag - helt gratis

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dkAllerede medlem?

Log ind her