Henriette – Fandt fællesskabet midt i ensomheden

Henriette er 51 år, uddannet skolelærer og er førtidspensionist. Grundet meget tid alene hjemme efter at være blevet førtidspensionist, føler Henriette sig en smule ensom i hverdagen. Hun opdagede Boblberg på en ophængt flyer i et sundhedscenter og tænkte: ”Gad vide hvad det er for noget, det må jeg prøve af.” Hun tjekkede Boblberg ud og besluttede sig for at oprette sin egen bobl, hvor hun efterlyste jævnaldrende kvinder til at mødes en gang om måneden over en kop kaffe.

Henriette fik, og får stadig, mange henvendelser på hendes bobl. Omkring 15 nye kvinder har Henriette lært at kende. Der er nye med hver gang kaffeklubben mødes, men eftersom der altid er nogle som er forhindret i at komme, er de typisk omkring 5 personer når de mødes. De mødes altid på Den Franske Café i København, og det er Henriette der planlægger fra gang til gang. Henriette holder så meget af denne ene gang om måneden hvor de mødes: ”Det er så hyggeligt at ses, vi drikker en kop kaffe og taler om alverdens emner.”

Henriette har selv anbefalet Boblberg til andre og synes idéen bag Boblberg er så god: ”Idéen bag Boblberg er sgu da fantastisk, det er skide godt.” Henriette overvejer også at bruge Boblberg til at søge efter 4-5 faste kvinder, som har lyst til mødes fast til en lidt mere dybdegående snak som hvad der er svært ved livet, høre om hvad andre kæmper med osv. På længere sigt kunne Henriette også finde på at søge efter andre overvægtige, som har lyst til at snakke om hvordan det er at være overvægtig og de problematikker der medfølger. Ikke nødvendigvis til at træne sammen med, men mere en snakke- og støttegruppe, som kan dele gode erfaringer og måske støtte hinanden i de lidt sværere tider. 

Henriette er overlykkelig for at hun tog chancen på Boblberg: ”Jeg er så glad for at jeg kastede mig ud i at skrive en efterlysning på Boblberg. Det viste sig kun at være godt. Gør det!”


Blev du inspireret?

Så opret dig og skab dine egne oplevelser, nye relationer og meget mere

På Boblberg kan du få nye venner og veninder til alverdens forskellige interesser
- ligesom 285.118 andre allerede har gjort.

Find andre til netop det du søger ved at lave opslag, eller skriv til andre igennem deres opslag.

Du kan blandt andet søge og finde:

  • Venner og veninder
  • En makker til motion eller sport
  • Reservebedsteforældre
  • Madklubber og fællesskaber
  • Rejse-, danse- og sprogpartner
  • Nogen at skrive/snakke med

...og det er bare en brøkdel af hvad der sker på platformen.

Alt det på et trygt og sikker medie, hvor din oplysninger er beskyttet.

Så hvad venter du på? Opret dig i dag - helt gratis

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dkAllerede medlem?

Log ind her