Emma – Fandt veninder at dele hverdagen med

Emma er 21 år og hørte om Boblberg gennem hendes mor. Hendes mor var tilflytter til en ny by og havde hørt om det gennem andre tilflyttere. Emma valgte at tjekke Boblberg ud og endte også med at oprette en profil og en bobl. I hendes bobl søgte hun efter nye veninder, da hun altid har været en drengepige med en masse drengevenner, men ingen pigevenner. Emmas overskrift i hendes bobl var ”Søger trofast veninde”, hvortil hun vedhæftede et billede af hende og skrev lidt om sig selv.

 

På hendes bobl fik hun en del henvendelser. Hun startede med at snakke med en pige, men da hun desværre boede langt væk, mistede de kontakten. Efterfølgende skrev hun med en pige fra Varde, som hun valgte at mødes med. De mødtes til en gåtur, hvor snakken gik fra første sekund.

 

I dag er de stadig veninder, og Emma er blevet rigtig glad for hende. De snakker tit om hvor sjovt det er, at de er mødtes gennem Boblberg. De prøver at ses en gang om måneden, samt når de skal til forskellige arrangementer som koncerter, fester osv., hvor de er gode til at invitere hinanden med. Udover det, snakker de ofte i telefon og skriver sammen.

 

Emma er en pige der går meget op i hendes arbejde, som også omhandler mennesker. Derfor synes hun at det er vildt fedt og en rigtig god idé, at der er blevet lavet en hjemmeside som Boblberg.

Hun synes samtidig også at det er gået hen og blevet et mindre tabu at søge veninder end førhen og at der er flere og flere som gør som hende. Hun siger “Det skal ikke være et tabu og man skal heller ikke tro at det er pinligt. Boblberg er for alle folk, både introverte og ekstroverte.”

 

Emma synes at Boblberg er et godt sted at bevæge sig ud fra sit netværk. Og hun vil i den grad anbefale det til andre. Udover dette, synes hun at Boblbergs website er nemt at navigere rundt i.


Blev du inspireret?

Så opret dig og skab dine egne oplevelser, nye relationer og meget mere

På Boblberg kan du få nye venner og veninder til alverdens forskellige interesser
- ligesom 311.588 andre allerede har gjort.

Find andre til netop det du søger ved at lave opslag, eller skriv til andre igennem deres opslag.

Du kan blandt andet søge og finde:

  • Venner og veninder
  • En makker til motion eller sport
  • Reservebedsteforældre
  • Madklubber og fællesskaber
  • Rejse-, danse- og sprogpartner
  • Nogen at skrive/snakke med

...og det er bare en brøkdel af hvad der sker på platformen.

Alt det på et trygt og sikker medie, hvor din oplysninger er beskyttet.

Så hvad venter du på? Opret dig i dag - helt gratis

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dkAllerede medlem?

Log ind her