Susanne – fandt sin bedste veninde

Udover at Susanne er hjemmegående er hendes mand også soldat, hvilket betyder at hun er alene hjemme i længere perioder ad gangen. Efter et par år som hjemmegående, følte Susanne at hun manglede et netværk: ”Jeg tænkte ikke over det dengang jeg gik på arbejde, der havde jeg jo automatisk et netværk.” Derfor gik jagten ind på nye fællesskaber i hendes nærområde. Hun stiftede bekendtskab med Boblberg og oprettede en bobl hvor hun søgte efter nye veninder. Hun skrev også til andres bobler og kom i kontakt med flere. En af dem var Connie. Efter lidt skriveri aftalte de at mødes til en kop te for at se hinanden an.

 

De klingede med hinanden lige fra start og snakken gik fra første sekund de så hinanden: ”Det er godt at møde en man klinger med lige fra start, det er som om vi har kendt hinanden altid. Første dag vi mødtes havde vi snakket om at mødes en halv times tid, men det blev vist til lidt mere.”
Susanne er helt enig: ”Vi har samme tørre humor og vi chiller bare når vi er sammen. Det er som om, at vi har kendt hinanden hele vores liv.”

 

Efter første møde aftalte de at mødes til træning i deres lokale fitnesscenter. I dag hygger de dog mest hjemme, shopper, går på café og handler ind sammen. Connie er fuldtidsplejemor hvilket betyder endnu mere tid til at pleje venskabet, da hun ofte bare tager hendes plejebarn med når hun har en aftale med Susanne. Susanne flytter snart et godt stykke væk fra byen pga. hendes mands arbejde, men det har ingen betydning for deres forhold: ”Så må vi jo bare køre lidt længere for at se hinanden og være sammen i længere tid ad gangen.”

 

Både Susanne og Connie kan varmt anbefale Boblberg til andre: ”Giv det en chance, det er afslappet og uforpligtende og det henvender sig til både unge og gamle.” Connie har også introduceret Boblberg til hendes mand, som nu søger ølentusiaster som han kan dele hans passion for øl med. Susanne er besøgsven for Røde Kors og har også introduceret Boblberg for borgeren hun besøger, som nu også er begyndt at bruge det. Susanne og Connie bruger ikke Boblberg mere da de begge føler, at de har fundet det de ledte efter, men de er bestemt ikke afvisende for at bruge det i fremtiden.


Blev du inspireret?

Så opret dig og skab dine egne oplevelser, nye relationer og meget mere

På Boblberg kan du få nye venner og veninder til alverdens forskellige interesser
- ligesom 311.588 andre allerede har gjort.

Find andre til netop det du søger ved at lave opslag, eller skriv til andre igennem deres opslag.

Du kan blandt andet søge og finde:

  • Venner og veninder
  • En makker til motion eller sport
  • Reservebedsteforældre
  • Madklubber og fællesskaber
  • Rejse-, danse- og sprogpartner
  • Nogen at skrive/snakke med

...og det er bare en brøkdel af hvad der sker på platformen.

Alt det på et trygt og sikker medie, hvor din oplysninger er beskyttet.

Så hvad venter du på? Opret dig i dag - helt gratis

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dkAllerede medlem?

Log ind her