Ib og Mai-Britt - Fodboldholdet, kortklubben og reservebedsteforældrene

Ib og Mai-Britt Tolderlund fra Hvidovre så mulighederne Boblberg gav dem, og fandt både fodboldspillere, kortspillere og et reservebarnebarn gennem platformen.

Ib oprettede oprindeligt en bobl, hvor han ledte efter “fodboldvenner” til sit senior fodboldhold i Hvidovre IF, hvor han sammen med andre mænd i alderen 55 - 78 år mødes to gange om ugen. Af forskellige årsager var en del spillere faldet fra, hvilket var grunden til at Ib prøvede lykken på Boblberg.

Inden længe havde Ib fået en håndfuld henvendelser fra mænd, der synes det lød interessant. I dag er holdet udvidet med 4 mand, som sammen med Ib og resten af holdet, træner og hygger to gange om ugen ved Avedøre Station.

Efter succesoplevelsen blev Ib klar over de mange muligheder, der findes på Boblberg. Han oprettede derfor en bobl mere. Denne gang med henblik på at udvide sin kortklub, hvor han sammen med venner mødes hver torsdag for at spille whist.

“På Boblberg kommer jeg ud til flere, som jeg ikke normalt ville nå ud til.” – Ib

Boblen havde lige så stor succes som den foregående, og i dag er der mere end 20 personer, der mødes i Ibs kortklub hver torsdag aften.

Ib introducerede efterfølgende sin begejstring for Boblberg med venner og familie. Han foreslog sin kone, Mai-Britt Tolderlund, at oprette en profil.
Mai-Britt faldt over en bobl hvor 3-årige Mathias’ mor søgte en reservebedste. På trods af at Ib og Mai-Britt i forvejen har 7 børnebørn, var der noget ved boblen, der tiltalte hende.

“Der var noget, der sagde mig, at jeg skulle i kontakt med den lille dreng og hans mor. Jeg er pensionist og har meget tid at give af, så jeg svarede på opslaget. Vi er oftest hos mig og Ib, fordi vi har mest plads. Mathias nyder det, for vi har masser af togbaner og andet legetøj. Han bliver altid glad og kalder mig enten bedste eller bedste- Mai-Britt. Det er rart at være noget for andre på den måde.” - Mai-Britt.

Mathias og hans mor er blevet en del af Ib og Mai-Britts familie i Hvidovre, og de ses så ofte de kan, til stor glæde for alle.

Det er bestemt ikke sidste gang, at Ib og Mai-Britt bruger Boblberg til at skabe nye relationer og fællesskaber i deres lokalsamfund!


Blev du inspireret?

Så opret dig og skab dine egne oplevelser, nye relationer og meget mere

På Boblberg kan du få nye venner og veninder til alverdens forskellige interesser
- ligesom 285.935 andre allerede har gjort.

Find andre til netop det du søger ved at lave opslag, eller skriv til andre igennem deres opslag.

Du kan blandt andet søge og finde:

  • Venner og veninder
  • En makker til motion eller sport
  • Reservebedsteforældre
  • Madklubber og fællesskaber
  • Rejse-, danse- og sprogpartner
  • Nogen at skrive/snakke med

...og det er bare en brøkdel af hvad der sker på platformen.

Alt det på et trygt og sikker medie, hvor din oplysninger er beskyttet.

Så hvad venter du på? Opret dig i dag - helt gratis

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dkAllerede medlem?

Log ind her