Frivillig

På Boblberg er det nemt at finde frivilligt arbejde - og lige så nemt at oprette en bobl hvor du kan tilbyde din hjælp.

Der findes mange grunde til at melde sig som frivillig, men grunden er sjældent nøjagtigt den samme for to personer. Nogle er drevet af den humanitære side af arbejdet ved at hjælpe andre, nogle er drevet af personlige oplevelser, det kan være at de er pårørende til syge og har lyst til at hjælpe andre i samme situation, og for nogle andre handler det om at styrke eget netværk og CV.

Selvom der er mange forskellige grunde til at arbejde frivilligt, er fællesnævneren for alle frivillige er at de er drevet af en indre motivation til at gøre en forskel.

Skal du også boble med?

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dkAllerede medlem?

Log ind her

Opret dig som medlem og bliv en del af fællesskabet på Boblberg - det er helt gratis

Kunne du godt bruge en frivillig hånd?

Der findes heldigvis lige så mange mennesker der søger frivillige, som der findes gode grunde til at blive frivillig. Herunder kan du se eksempler på bobler, fra folk der søger frivillige og folk der tilbyder deres hjælp.

Frivillige søges

Frivillig hjælp tilbydes

Brugernes oplevelser

Her kan du læse om brugerenes erfaringer med frivilligt arbejde gennem Boblberg.

Maria – frivillig

Maria brugte Boblberg.dk til at finde nogen at tilbringe tid med eller at kunne hjælpe andre med småting i hverdagen.

"Jeg oprettede et opslag i forhold til hvis folk ville ud og løbe, drikke en kop kaffe eller lave noget aktivt sammen. Altså alt muligt."

Herefter blev Maria kontaktet af Mille, som manglede en frivillig medhjælper og det gjorde at Maria kom i gang med frivilligt arbejde. Maria følte det var nemt at bruge Boblberg.dk til at finde sådanne projekter og her sagde Maria:

”Jeg vil gerne sætte mere fokus på at man skal kunne hjælpe hinanden gratis, især i ens egen by, hvor folk netop har mulighed for at se hinanden nemt.”


Ib og Tove - frivillige

Plejecenter Æblehaven havde besøg af Ib og Tove, som kom for at spille musik og synge med beboerne. Og hånd i hånd, gyngende til musikken, med store smil sang de i kor de velkendte toner fra ”Skuld gammel venskab rejn forgo” og mange andre gode sange. Nogen lyttede, andre sang og vuggede til musikken, og efterhånden som hver sang kom til ende, fortalte beboerne små historier og erindringer.

De to parter fandt ikke hinanden på sædvanlig vis igennem avisen eller familiemedlemmer, men gennem Boblberg.dk. Personalet lagde nemlig et opslag op, om at de søgte sang- og musikglade lokale til at bruge et par timer sammen med beboerne, og det vagte Ib og Toves interesse.

Har dette vakt din interesse? Så har du her mulighed for at søge blandt alle boblerne