Forening

På Boblberg kan din forening få glæde af mere end medlemmer, som bobler sammen

Det bobler med medlemmer, der leder efter relationer og sociale fællesskaber, men mange kender ikke til fordelene ved foreningslivet. Ved at oprette jer her kan I dele jeres interesser og sprede fordelene ved at melde sig ind i netop jeres forening.

Mere end 500 forskellige foreninger er allerede en del af fællesskabet. Der er nemlig plads til alt fra små lokale idrætsforeninger til store sociale foreninger. Ofte kræver det en svær opsøgende indsats at komme i kontakt med nye medlemmer, men ved at oprette en bobl her kan I henvende jer direkte til lokale, som leder efter nye fællesskaber.

Skal I boble med?

 

Opret din forening her

Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Opret din forening og bliv en del af fællesskabet på Boblberg - det er helt gratis

Brugerudtalelser

Boblberg kan tilføre mangfoldighed og nye fællesskaber til jeres forening, og herunder finder I udtalelser fra nogle af dem, der har benyttet sig af foreningsbobler.

Maribo Roklub boblede sig til nye medlemmer i klubben

Bjarne Bue, talsmand for Maribo Roklub

”Det giver god mening at bruge Boblberg, og så er det jo gratis. Vi har fået et par henvendelser gennem portalen, og det er smart at dem, der nu har henvendt sig på vores bobl, kan snakke sammen. Det er også en god idé, at man kan gå ind og finde informationer om det, man har lyst til at deltage i hos kommunen. Der er både bobler om klublivet, men også om andre foreninger og interesser. Portalen dækker et bredt spektrum. For folk, der går der hjemme uden noget at lave, er det en stor hjælp”

Maribo Roklub fandt

Valby Boldklub boblede sig til hjælp

Lotte Tovgaard, ansvarlig for Valby Boldklubs sociale medier

”Valby Boldklubs opslag på Boblberg var jo som et kald til mig. Jeg har spillet fodbold on and off, siden jeg var lille, og så har jeg en uddannelse i markedsføringsledelse. Så boblen fra Valby Boldklub, der søgte en ansvarlig til at stå for deres sociale medier, passede både til mine interesser og min uddannelse. Og så er det godt med frivilligt arbejde på CV’et”

Eksempler på foreningsbobler

Eksempler på foreninger som bruger Boblberg i dag. Så er du idrætsforening, socialforening eller noget andet, er mere end velkommen til at oprette din forening på Boblberg. Nedenfor kan du se hvordan andre foreninger bruger Boblberg:

Spejder

Rollespil

Fodbold

Svømmeklub

Eksempler på bobler

Ofte kan I finde nye medlemmer til jeres forening ved at søge efter bobler, der interesserer sig for det samme som jer. Herunder kan du se eksempler på bobler hvor der ledes efter foreninger:

Fodboldhold søges!

Vil du også spille badminton?

Synlighed på Google

Som billedet illustrerer, kan jeres forening også blive mere synlig på Google, så snart I opretter jer på Boblberg. Her kan I se et eksempel på, hvordan en forening i Aalborg er kommet øverst på Google, når man søger på skydning.

Har dette vakt din interesse? Så har du her mulighed for at søge blandt alle boblerne