Fællesskabsprisen 2019

Boblberg vinder Fællesskabsprisen 2019!

Torsdag d. 29/08/2019 fik Boblberg tildelt titlen som vinder af Fællesskabsprisen 2019.

Læs mere her: Fællesskabsprisen 2019

Hvad er Fællesskabsprisen og hvorfor er den relevant for Boblberg? “Fællesskabsprisen hylder hverdagens mange oversete helte, der udgør velfærdssamfundets usynlige bærende søjler, og som gør en ekstraordinær forskel for fællesskabet.” - Faellesskabsprisen.dk


Hele konceptet hos Boblberg er, at skabe sammenhold, relationer og ikke mindst fællesskaber. Det er derfor relevant for os, at modtage sådan en fornem pris, som Fællesskabsprisen, da det er et kvalitetsstempel på fællesskaber.
Det bekræfter os i, at vi gør noget rigtigt i fællesskab med vores medlemmer.

At vinde Fællesskabsprisen 2019 giver en følelse af taknemmelighed og at vi havde gjort noget for andre, som strøg gennem kroppen på samtlige af os hos Boblberg.

Af hjertet stort tak til alle, som har været med til, at gøre Boblberg til det fællesskab, som det er i dag!

Hvem gives Fællesskabsprisen til og hvorfor gives den overhovedet i første omgang?

Fællesskabsprisen gives til dem, som er uundværlige for et fællesskab, som har stor betydning for andre. Man skal kunne vise konkrete resultater skabt gennem sit initiativ. Samtidig skal man være et forbillede for kollegaer og/eller sit lokalsamfund.

Fællesskabsprisen blev første gang uddelt i 2014 og har siden hen blevet uddelt hele 6 gange.


Ovenstående billede viser rigtig godt hvordan stemningen var, da Boblberg blev råbt op som vinderen af Fællesskabsprisen 2019.

Fællesskabsprisen blev nemlig overrakt i samme uge, hvor fællesskabet rundede 200.000 medlemmer på Boblberg, hvilket i sig selv er en milepæl, som vi har set frem til.

Nedenstående billede viser fællesskabsstatuetten for Fællesskabsprisen 2019!

Ønsker du, at læse mere omkring Fællesskabsprisen, så klik på følgende link: Fællesskabsprisen.dk