FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Brug af Boblberg.dk

Hvad sker der med mine personlige oplysninger?

Dine oplysninger bliver hos Boblberg, og vil ikke blive videregivet til tredjepart.

Din mail-adresse fungerer som login, og andre medlemmer kan kun se dit navn.

Hvilke ting hører ikke hjemme/tillades ikke på Boblberg.dk?

Laves der bobler, som omhandler dating, køb og salg eller søgen efter lønnet arbejde, samt tilbud om lønnet arbejdet, forbeholder Boblberg sig retten til at slette disse bobler omgående.

Ved gentagende bobler omkring ovennævnte, forbeholder Boblberg sig retten til at slette det enkelte medlem.

Det er vigtigt, at der er en god tone på Boblberg.dk, og at det er et forum hvor alle medlemmer føler sig trygge. Ved chikane af andre medlemmer eller ved anden upassende opførsel, forbeholder Boblberg sig retten til at slette det pågældende medlem.

Du kan læse Boblbergs betingelser nederst på siden eller ved at klikke her.

Medlemskab

Hvordan opretter jeg mig som medlem på Boblberg.dk?

Når du besøger boblberg.dk uden at være logget ind, kan du oprette dig som medlem på forsiden. Her skal du vælge din kommune og dit fødselsår, og indtaste dit navn, din e-mail adresse og et ønsket password. Når du har gjort dette, skal du blot trykke på knappen med ’Bliv medlem’ og så er du oprettet som medlem af Boblberg.dk.

Koster det penge at være medlem af Boblberg.dk?

Det er gratis at være medlem af Boblberg.dk. Boblberg stilles til rådighed i samarbejde med din kommune, og du opkræves ikke nogen betaling for medlemskabet.

Bindes jeg af et medlemskab, når jeg opretter mig på Boblberg.dk?

Nej. Du kan til en hver tid opsige dit medlemskab, hvis du ikke længere ønsker at være en del af Boblberg. Dette gøres ved at sende en mail til support@boblberg.dk.

Hvordan logger jeg ud af Boblberg.dk?

Når du er logget ind på Boblberg.dk, husker siden dig, så du ikke behøver at indtaste dine login-oplysninger hver gang. Hvis du ønsker at logge ud af Boblberg.dk, skal du klikke på den lille grå mand oppe i højre hjørne. Når du har klikket på manden, kommer du videre til din profil. Her kan du klikke på ’Log af’-knappen, som vil logge dig ud af Boblberg.dk.

Hvordan nulstiller jeg mit password?

Hvis du har glemt dit password, kan du trykke på ‘Glemt password?’ på login-siden for eksisterende brugere.

Hvis du ønsker at ændre dit eksisterende password, trykker du på ‘Min profil’ øverst i højre hjørne. Her vil du øverst midt på siden finde en knap, hvor du kan skifte dit nuværende password.

Kan jeg deaktivere mit medlemskab på Boblberg.dk?

Nej, du kan ikke deaktivere dit medlemskab på Boblberg.dk. Men du kan opsige dit medlemskab endegyldigt ved at sende en mail til support@boblberg.dk.

Hvad gør jeg, hvis jeg flytter til en anden kommune?

Hvis du flytter til en anden kommune, kan vi hjælpe dig med at ændre din kommune på Boblberg. Du sender blot en mail til support@boblberg.dk med brugernavn og hvilken kommune du flytter til.

Kan jeg blive medlem, hvis jeg bor i en kommune, som endnu ikke bruger Boblberg?

Ja, du kan godt oprette dig som medlem på Boblberg.dk, selvom din kommune endnu ikke er en del af det. Vi giver dig besked på mail, lige så snart din kommune bliver en del af Boblberg.

Når du er oprettet som medlem, kan du skrive til andre medlemmer, som har oprettet bobler. Du kan også oprette din egen bobl, men den vil først blive frigivet, når din kommune bliver en del af Boblberg.

Bobler

Hvordan opretter jeg en bobl?

Efter du er blevet medlem af Boblberg, har du mulighed for at oprette bobler.

Du opretter en bobl ved at klikke på den blå knap øverst på siden, hvor der står ’Opret bobl’. Her skal du udfylde formularen med boblens: overskrift, tekst, udløb og by. Du kan vælge, om du ønsker billede i boblen eller ej. Dette er valgfrit.

Til sidst skal du trykke ”Opret bobl” nederst på siden. Nu er din bobl oprettet, og andre har mulighed for at tage kontakt til dig angående din bobl.

Hvordan finder jeg ud af, at nogen har kommenteret eller skrevet en privat besked til mig?

Det lille brev ved siden af ’Beskeder’ øverst i højre hjørne vil blinke grønt, når du har modtaget en ny besked. Du får også en mail, når nogen har kommenteret på din bobl eller hvis de har skrevet en privat besked til dig.

Hvordan finder jeg mine beskeder og kommentarer?

Du kan se dine beskeder og kommentarer under ’Beskeder’ i øverst i højre hjørne. Her vil der være en oversigt over dine private beskeder og de kommentarer du har skrevet.

Er det muligt at oprette mere end én bobl?

Ja, man kan oprette lige så mange bobler, man vil.

Hvordan retter jeg teksten og billedet i min bobl?

Du kan rette teksten og billedet i din bobl, ved at gå ind under ’Mine bobler’, som du finder øverst i højre hjørne. Her kan du se dine oprettede bobler. Under den bobl du ønsker at rette, trykker du på knappen ’Ret’.

Hvordan tilføjer/fjerner jeg en bobl som favorit?

Når du er inde under en bobl, kan du tilføje boblen som favorit ved trykke på knappen ’Gem som favorit’. Boblen vil derefter ligge øverst oversigten over bobler.

Hvis du ønsker at fjerne en bobl som favorit, kan du trykke på knappen ’Fjern som favorit’, når du er inde under den aktuelle bobl. Boblen vil derefter været fjernet fra oversigten over bobler.

Hvordan sletter jeg min bobl?

Hvis du ønsker at slette en oprettet bobl, går du ind under ‘Mine bobler’, som du finder øverst i højre hjørne. Her vil du kunne se dine oprettede bobler. Under den bobl som du ønsker at slette, finder du en rød ‘Slet’ knap.

Hvordan slår jeg notifikationer fra på bobler, som jeg har kommenteret på?

For at slå notifikationer fra på en bobl, som du ikke længere ønsker notifikationer fra, skal du gå ind på boblen, og så kan du nederst i højre hjørne framelde dig nye notifikationer fra denne bobl.

Hvordan tager jeg kontakt til andre medlemmer?

Du kan komme i kontakt med andre medlemmer på Boblberg.dk, hvis du har oprettet en bobl, og de skriver til dig. Når du er inde på en bobl, du synes er interessant, har du mulighed for at kontakte borgeren på to måder:

  • Du kan skrive til borgeren privat ved at trykke på knappen ’Skriv privat besked’. Her vil beskederne kun kunne ses af dig og vedkommende, som har oprettet boblen.
  • Du kan også kommentere direkte på boblen. Denne kommentar vil være synlig for andre medlemmer, som trykker sig ind på boblen.
  • Derudover er der også mulighed for at sende private beskeder til andre medlemmer igennem deres kommentare på boblerne. Ved at trykke på "Skriv privat besked" ud for en kommentar, vil du skrive til personen som har lavet kommentaren

Kan jeg søge efter andre medlemmer?

Ja, det er muligt at søge efter andre medlemmer og deres bobler, ved at bruge søgefeltet øverst på siden.

Kontakt Boblberg

Hvordan kontakter jeg Boblberg, hvis jeg har spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til Boblberg, er du altid velkommen til at sende en mail til os på support@boblberg.dk.

Kan jeg kontakte Boblberg telefonisk?

Du kan skrive en mail til support@boblberg.dk med dit spørgsmål og telefonnummer, så ringer vi dig gerne op og hjælper over telefonen.

Hvor kan jeg læse mere om Boblberg.dk?

Du kan læse mere om Boblberg.dk på vores side med ’Presse’. Klik her for at komme direkte til siden.