Venskaber

Mange ønsker at udvide sin vennekreds og det er ganske normalt, jo ældre man bliver, desto flere venner falder fra med tiden.
Venskaber er noget alle har brug for i deres liv og dem kan man aldrig få for mange af. Om du ønsker venner eller veninder, kan du finde mange af dem her på Boblberg. Størstedelen af vores bobler er borgere som enten søger venner, veninder eller venskaber. Måske du finder nogen med samme interesser eller finder på nogen helt nye.
Spring ud i det og opret et opslag på vores hjemmeside og find din nye vennekreds lige her.

Bliv medlem på vores hjemmeside og bliv en del af fællesskabet på Boblberg - det er helt gratis.

Opret dig her

5 gode råd til at finde nye venskaber.

 1. Tag det første skridt – Det kan altid være svært at tage det første skridt, når det gælder om at kontakte andre. Men alle andre har det højst sandsynligt på samme måde som dig og hvis ingen af jer tager det første skridt, sker der ingenting. Vær modig og vær den første til at tage kontakten.


 2. Vær dig selv – At være sig selv i et venskab er noget af det vigtigste. Hvis ikke du viser hvem du er fra starten af, kan venskabet hurtigt gå i opløsning. Derfor er det altid bedst ikke at være nogen andre, end en selv. Venskabet bliver stærkere hvis alle kender hinanden.


 3. Vær åben og social – Kom ud af sengen og tving dig selv til at tage ud og mød nye mennesker. Ved at tage til ud fællesarrangementer alene, viser man automatisk at man ønsker at stifte nye venskaber. Forsøg dig på at komme til forskellige arrangementer så du møder mange forskellige typer og se så hvem du ønsker at lære bedre at kende.


 4. Tålmodighed – Vær tålmodig med venskaberne. De bedste venskaber kommer til dem som venter det mest og oftest hvis man selv søger det. Venskaber opstår ikke på en dag, men er for det meste en længere varig proces. Mange kan dog være heldig hvis kemien mellem hinanden indtræder med det samme.


 5. Sænk paraderne – Udover de fire ovenstående råd, er det især vigtigt at sænke paraderne så andre kan komme tæt på dig. Hvis du både hviler i dig selv og tror på at venskaberne nok skal komme en dag, så kommer de når du mindst venter det.


Martin søger venskaber


Martin er 45 år gammel, bosat i København og søger nye venskaber. Han er ivrig løber og søger andre som gerne vil gå en tur, svømme, løbe eller se på kunst. Han er god at snakke med og er vild med at snakke om politik eller litteratur. Alder og køn spiller ingen rolle for Martin og han vil gerne invitere på kaffe eller the.

Bobler vedrørende venskaber

Nye venskaber
Søger nye venskaber
Nye venskaber
Søger venskaber


Hvor kan man finde venner?

Søger du nye venner? Her giver vi dig nogle eksempler på steder at få nye venskaber.


 • Boblberg

 • Arrangementer

 • Sportsklubber

 • Shoppingcentre

 • Skoler

 • Museum

 • Fester

 • Naturen

 • Arbejde / Frivilligt arbejde

 • Rejser

 • Koncerter
 • Maries historie

  - Marianne Hansen


  Marianne – Blodproppen skulle ikke stå i vejen for nye venskaber

  ”Tre nye venskaber er det blevet til foreløbig for Marianne, der elsker at bruge sin tid på Boblberg og finde nye interesser. Selvom hun har haft flere blodpropper i livet, har det ikke sat en stopper for at mødes med andre.”

  Læs hele Mariannes historie her.

  Har dette fanget din interesse? Så har du her mulighed for at søge blandt alle boblerne

  På Boblberg kan du møde mere end 304.323 medlemmer, som bobler sammen.

  På Boblberg.dk deler folk deres interesser og hobbyer, for at finde andre med samme interesser. Dette er med til at skabe nogle fantastiske venskaber, som er med til at øge livskvaliteten hos mange mennesker.

  Skal du også boble med?

  Opret dig som medlem og bliv en del af fællesskabet på Boblberg - det er helt gratis

   

  Bliv gratis medlem
  Opret dig her


  Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk  Allerede medlem?

  Log ind her