Stress

Mere end 250.000 tusinde danskere lider af stress.
Hvis stress ikke anerkendes og behandles, kan det resultere i svære psykiske lidelser. Stress kan have store konsekvenser for vedkommendes relationer og i høj grad også for familierne.
Ved at oprette dig hos Boblberg.dk kan du som stressramt tage det første skridt mod at skabe nye relationer eller finde ligesindede.
Spring ud i det og opret et opslag på vores hjemmeside og find din nye vennekreds lige her.

Bliv medlem på vores hjemmeside og bliv en del af fællesskabet på Boblberg - det er helt gratis.

Opret dig her

5 gode råd til at bekæmpe stress.

  1. Stil ikke for høje krav – Det kan være usundt at stille for høje krav til sig selv. Tag tingene som de kommer og husk at alting tager tid. Selvom at samfundet også stiller en masse krav til borgerne, skal du ikke sammenligne dig selv med andre. Alle er forskellige, har deres egne problemer og vi begår alle sammen fejl.


  2. Søvn er vigtigt – Søvn gør godt for en masse faktorer. Det forbedrer blandt andet dit helbred, dine fysiske egenskaber og koncentrationen. Når man er veludhvilet, er det nemmere at gå lige til dagens gøremål.


  3. Du behøver ikke takke ja til alt – Husk at sæt dig selv og dine behov i første række. Man kan ikke tage ansvaret for alt på sin vej og derfor er det vigtigt også at sige nej engang i mellem. Der vil formentligt altid være en anden der kan løse opgaven og ellers må det vente til du er klar til at tage dig af det.


  4. Snak med andre om din tilstand – Ved at snakke med andre om din tilstand, hjælper det blandt andet dine nærmeste eller medarbejdere med at forstå hvor meget du kan overskue i hverdagen. Det er vigtigt at andre tager hensyn til dig når du lider af stress, så du ikke bliver overbelastet.


  5. Lyt til dig selv – Du skal lære at lytte til dig selv. Du kan risikere at overbelaste dig selv, hvis du tager for meget ansvar. Spørg derfor andre om de kan varetage opgaverne i stedet for dig. Gør alting i dit eget tempo og lyt til dig selv.


Heidi søger ligesindede


Heidi er 43 år, lider af angst og stress og er derfor sygemeldt fra jobbet. Hun søger nogen ligesindede som kan lide at gå ture, læse og skrive breve samt har interesse for spirituelle emner.
Hun er yderligere belastet af en svær psykisk sygdom, som hun har brug for nogen at snakke med det om.

Bobler vedrørende emnet Stress

Opmuntring søges
Kvindelig mentor
Søger veninde/veninder 27-35år
Venner/Veninder Søges


Susannes histore

- Susanne


Susanne – Fandt sin bedste veninde

Susanne gik ned med stress for 3 år siden og har været hjemmegående siden da. På Boblberg kom hun i kontakt med Connie, som i dag er hendes bedste veninde.

Læs hele Susannes historie her.

Har dette fanget din interesse? Så har du her mulighed for at søge blandt alle boblerne

På Boblberg kan du møde mere end 311.588 medlemmer, som bobler sammen.

På Boblberg.dk deler folk deres interesser og hobbyer, for at finde andre med samme interesser. Dette er med til at skabe nogle fantastiske venskaber, som er med til at øge livskvaliteten hos mange mennesker.

Skal du også boble med?

Opret dig som medlem og bliv en del af fællesskabet på Boblberg - det er helt gratis

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dkAllerede medlem?

Log ind her