Sorg

Hvert år mister ca. 200.000 mennesker i Danmark en person som står dem nært.
Dertil viser undersøgelser, at langt de fleste oplever sorgen som værende en meget smertefuld og stressende tid. Ofte kan socialt samvær og forståelse fra andre være med til at lindre sorgen, blandt andet ved at lave aktiviteter som gør dig glad.
Ved at oprette dig på Boblberg, kan du finde andre at dele sorgen med, i dit helt eget tempo. På Boblberg kan du finde andre mennesker der også har sorg tæt inde på livet og søge ligesindede at tale med. Her er der fri mulighed for at dele ens egne erfaringer, og få nye gode råd og sparring med andre. Det bobler allerede med nye medlemmer, der er påvirket af sorgen, og derfor søger nogle at tale med.
På Boblberg arbejder vi meget for at sorg er noget man kan bearbejde i fællesskab. Sorg viser sig på mange forskellige måder, og rapporter viser at det er nemmere at håndtere det i fællesskab.
Ved at oprette dig gratis på Boblberg, kan du finde en af dele sorgen med og få livsmodet igen.

Bliv medlem på vores hjemmeside og bliv en del af fællesskabet på Boblberg - det er helt gratis.

Opret dig her

5 gode råd til at behandle sorg.

  1. Sæt ord på sorgen – Giv udtryk for hvad du føler. Det kan være nemmere for andre at sætte sig ind i din situation og når de forstår hvordan du har det. Om du har lyst til at være alene eller være sammen med andre når du sørger, det må du give udtryk for.


  2. Lav noget der gør dig glad – Vær sammen med dine venner, familie eller dem der holder dit humør oppe! Hvis det tilfører dig en glæde at gå i biografen, gå en tur eller spille spil så er det lige det du skal gøre.


  3. Omgås med mennesker der gør dig glad – Igen hænger det sammen med at du skal gøre det som gør dig glad og derfor er det også vigtigt at du er omringet af de mennesker der gør dig glad.


  4. Accepter sorgen – Accepter din sorg og husk at det er okay at have dårlige dage og være ked af det. Ved at sørge kommer du ud med dine følelser og frustrationer.


  5. Husk dig selv – Du skal selvfølgelig også tænke på dig selv i den tid du sørger. Det handler også om dig og hvordan du går og har det.


Sebastian søger


Sebastian er 21 år gammel og er i dyb sorg. Han mistede sin mor i 2018 og sin storesøster tilbage i 2007. Han søger derfor nye venskaber som kan relatere til hans sorg og nogen som har lyst til at mødes og snakke om sorg. Dette har resulteret i berørings- og social angst samt OCD, hvilket fylder meget i hverdagen. Men han elsker at spille fodbold eller lave ting udenfor.

Bobler vedrørende emnet Sorg

Samtale om sorg
Sorg
Søskende i sorg
Søger folk som har mistet


Jessicas historie

- Jessica


Jessica – Fandt tryghed på Boblberg

”Jessica følte sig ensom og ønskede at finde nogle veninder. Hun fandt to piger på Boblberg hvor de både glæder og sorger sammen”.

Læs hele Jessicas historie her.

Har dette fanget din interesse? Så har du her mulighed for at søge blandt alle boblerne

På Boblberg kan du møde mere end 311.588 medlemmer, som bobler sammen.

På Boblberg.dk deler folk deres interesser og hobbyer, for at finde andre med samme interesser. Dette er med til at skabe nogle fantastiske venskaber, som er med til at øge livskvaliteten hos mange mennesker.

Skal du også boble med?

Opret dig som medlem og bliv en del af fællesskabet på Boblberg - det er helt gratis

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dkAllerede medlem?

Log ind her