Rejsemakker

Hvem elsker ikke at rejse? At komme væk fra hverdagen, slappe af ved stranden, i en storby eller på skiferien, det er bare livet. Skynd dig at få set alle de seværdigheder du drømmer om inden det er for sent. Om du er ung eller gammel, ønsker sol eller sne, kan du finde din ønskede rejsemakker her på Boblberg.
Find en rejsemakker der vil det samme som dig, så I kan dele jeres passioner med hinanden. Tag ud på nye eventyr ved at få en masse oplevelser med i bagagen og for at se verden fra en ny vinkel.
På din vej møder du nye mennesker og det kan hjælpe dig med at udvide dit netværk jobmæssigt og personligt. Spring ud i det og opret et opslag på vores hjemmeside og find din nye vennekreds lige her.

Bliv medlem på vores hjemmeside og bliv en del af fællesskabet på Boblberg - det er helt gratis.

Opret dig her

5 tips til at finde en rejsemakker.

 1. Find ud af destinationen - Det er vigtigt at inden man søger en rejsemakker at vide hvor man gerne vil rejse hen. Ønsker man selv at rejse til Asien, kan det være en dårlig ide at finde en, som vil rejse rundt i Europa.


 2. Rejselængde - Der kan være mange former for rejselængder. Dette kan være en enkel uge eller hele 3 måneder. Så hvis du opretter din egen bobl hos Boblberg, så være konkret i din rejselængde.


 3. Rejsetype - Det er en god ide at gøre op med dig selv, hvilken type rejse du gerne vil på. Er du til sol og varme samt lyst til at dase på en strand, kan det være god ide at søge det samme. Da nogle også søger noget mere kulturel eller en vandretur i bjergene, vil dette ikke være den ideelle rejsemakker.


 4. Hvor skal din rejsemakker være fra - Det kan være en god ide at søge geografisk her i Danmark. Det kan være en lang rejse hvis i ønsker at flyve fra samme lufthavn, hvis du bor i Aalborg og din rejsemakker er fra København. Dette er dog noget du selv bestemmer, men kan være nemmere at søge noget i samme område.


 5. Forventninger til rejsen - Det er en god ide at tænke over din forventninger til rejsen. Er du personen, som ønsker 5-stjernet all inklusive hotel eller personen som ønsker et lille hyggeligt hostel. Dette kan også være midt i mellem. Det er et godt forslag at tænkte over dette allerede fra starten, så der ikke er nogle overraskelser i vente.


Luise Jensen


Louise er meget glad for at rejse, både med familie og alene. Hun søger en rejsemakker, som er frisk på at udforske verden og ikke kun rejse inden for Europa. Natur og kultur har en kæmpe interesse for Louise og hun er klar på eventyr. Asien, Sydamerika samt New Zealand er helt klart drømmedestinationerne.

Bobler vedrørende emnet Ensomhed

Søger rejsemakker, venner, veninder
Rejsemakker
Søger en makker til eventyr
Søger en rejse ven


Hvorfor skal du rejse og hvad kan du lave?

Det har aldrig været så populært at rejse som nu. Rejsebranchen er et af de største markeder i verden, og vokser sig kun større og større. Dette gælder rejser til blandt andet Asien, Europa, Afrika, Amerika og Australien. Rejser betyder et break fra hverdagen, en oplevelse samt et frisk pust. Når man rejser skaber man glæde for sig selv, men også andre. Man laver minder, som man kan huske tilbage på resten af livet. Dette gælder blandt andet alt fra storbysrejser til solbadning på stranden. Disse rejser kan du komme på:

 • Backpacking

 • Skiferie

 • Charterferie

 • Seniorferie

 • Storbyrejse

 • Interrail

Connys historie

- Conny


Conny – fandt veninde, rejsemakker og reservebarnbarn

”Conny var lige flyttet til varde, efter at have boet 20 år i Viborg. Hun følte sig ensom og havde ikke nogen tætte venskaber. Hun huskede, at hun havde set et indslag om Boblberg i Go’ Morgen Danmark og tænkte at hun ville tjekke det ud. Den beslutning var med til at ændre hendes liv.”

Læs hele Connys historie her.

Har dette fanget din interesse? Så har du her mulighed for at søge blandt alle boblerne

På Boblberg kan du møde mere end 304.271 medlemmer, som bobler sammen.

På Boblberg.dk deler folk deres interesser og hobbyer, for at finde andre med samme interesser. Dette er med til at skabe nogle fantastiske venskaber, som er med til at øge livskvaliteten hos mange mennesker.

Skal du også boble med?

Opret dig som medlem og bliv en del af fællesskabet på Boblberg - det er helt gratis

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dkAllerede medlem?

Log ind her