Løb

Motion er godt for helbredet og yderst vigtigt at holde ved lige, hvis man ønsker en sund livsstil. Der ses en stor interesse inden for løb blandt danskerne og her på hjemmesiden bobler det med opslag om løbemakkere.
Om du stræber efter at træne op til halvmaraton, maraton eller noget helt tredje, så er det her du kan finde din næste makker. Der findes både løbere der ønsker at træne for at komme i form, for at komme på andre tanker eller træner for at finde nye fællesskaber og have det sjovt.
Sæt nogen mål for dig selv, men husk at tag det med ro i starten. Spring ud i det og opret et opslag på vores hjemmeside og find din nye vennekreds lige her.

Bliv medlem på vores hjemmeside og bliv en del af fællesskabet på Boblberg - det er helt gratis.

Opret dig her

5 gode grunde til at løbe.

  1. Et boost til hjernen – Når man løber dannes der automatisk endorfiner i hjernen, som giver dig en følelse af glæde i hele kroppen. Så tag på en løbetur i ny og næ og gør noget godt for dig selv, for hvem vil ikke være på toppen hele tiden?


  2. Styrker muskler og led – Ved at løbe opbygger du dine muskler og led, som vil give dig en bedre kondi og dermed en følelse af succes.


  3. Forhindre sygdomme – Når du løber, mindsker du risikoen for diverse sygdomme, b.la. hjertesygdomme, der hvert år rammer mange danskere.


  4. Bedre nattesøvn – Når man har været fysisk aktiv, sover man bedre om natten. Det skyldes at musklerne slapper af når de har været i brug, som hjælper hele kroppen med at slappe af.


  5. Bedre livskvalitet – Da motion opbygger endorfiner, styrker ens krop samt bedre søvn om natten, forhindrer du chancerne for depression og stress og dermed en bedre livskvalitet.


Camilla:


Camilla på 25 søger én at løbe med, hun har tidligere løbet rigtig meget, men efter en længere skade har hun haft svært ved at komme i gang igen. Hun skal til sommer løbe sit første KDM 4:18:4 stævne samt Royal Run, hun leder efter én som kunne tænke sig at træne med hende, også hvis det bare er små ture.

Bobler vedrørende emnet Løb

Løbemakker søges
Løbepartner søges
Trænings og løbe makker
Gå-/ løbetræningsmakker(e)


Det skal du vide, inden du starter med at løbe


Her er der et par gode råd, til når du skal starte med at løbe:

  • Drik masser af vand – Husk at drikke vand i løbet af dagen, hvis du er i væskemangel er din ydeevne ikke ligeså god, det mindsker også chancen for at blive dehydreret.

  • Fornuftig kost – Det er vigtigt du får masser af vitaminer og mineraler, det kan du få igennem en sund og varieret kost.

  • Hav delmål – Det er vigtigt at sætte små realistiske delmål. Når du når dine delmål giver det en succesoplevelse, og dermed forbedre dine chancer til at nå dit endelige mål.

  • Vær tålmodig – Alle har gode og dårlige dage når de løber, nogle dage vil du kunne løbe længere end andre, der kan være mange faktorer der spiller ind, men det er vigtigt ikke at miste modet på dage som dem.

Philips historie

- Philip


Philip – Jeg fandt en løbemakker

”Marie ønskede at finde en måde til at komme ensomhed til livs på som nogen mennesker har. Hun opdagede Boblberg, og tænkte at dette var et oplagt sted. En søgen på viden endte med at Marie selv fandt nogle gode veninder at ses med.”

Læs hele Philips historie her.

Har dette fanget din interesse? Så har du her mulighed for at søge blandt alle boblerne

På Boblberg kan du møde mere end 304.271 medlemmer, som bobler sammen.

På Boblberg.dk deler folk deres interesser og hobbyer, for at finde andre med samme interesser. Dette er med til at skabe nogle fantastiske venskaber, som er med til at øge livskvaliteten hos mange mennesker.

Skal du også boble med?

Opret dig som medlem og bliv en del af fællesskabet på Boblberg - det er helt gratis

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dkAllerede medlem?

Log ind her