Hund

Som hundeelsker har du på Boblberg mulighed for at finde ligesindede og ikke mindst et fællesskab for både dig og din 4-benede ven.

Det er ved at boble over med lækre ”vapser” på Boblberg, og det er blevet mere og mere populært at danne fælleskaber omkring menneskets bedste ven. På Boblberg har du mulighed for at finde andre mennesker som er ligeså pjattede med hunde som du er.


 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dkAllerede medlem?

Log ind her

Eksempler på bobler med Hunde

Billede af hund i snor

Så ønsker du dig en lege-buddy til din hund, eller melder du dig som frivillig hundelufter. Så kan du finde en bobl der passer til dig, og møde nye mennesker og selvfølgelig hunde. Det bobler nemlig med legekammerater, frivillige hunde-luftere, reservefamilier og ”hunde sittere” på Boblberg.

Skal du boble med de 4-benede?

Opret dig som medlem og bliv en del af fællesskabet på Boblberg - det er helt gratis

Boblbergs guide til at finde en god legekammerat

Hunde er på mange måder ligesom mennesket – de er alle sammen forskellige.
Det kan være meget svært at finde en god legekammerat eller god ven til vores lille 4-benede, men vi har forsøgt at gøre det en anelse lettere ved hjælp af denne lille vejledende guide.

1. Samme størrelse
Hvis du finder en hund der har nogenlunde samme størrelse som din egen, vil de kunne lege godt sammen. En lille hund vil hurtigt komme til at føle sig domineret af en hund der er dobbelt så stor dem den selv.

2. Samme temperament
Find en legekammerat der har samme temperament som din egen hund. Her vil du undgå eventuelle gnidninger mellem hundene under legen. Er din hund hyperaktiv, vil den hurtigt køre en hund med lavere energiniveau træt.

3. Kend din hund
Nogle hunde er tilbøjelige til at have aggressiv adfærd overfor hunde af modsatte køn. Læs hundens signaler.

4. Alder
En ældre hund kan blive hurtigt træt af hvalpeleg. Find en legekammerat der er forholdsvist tæt på din egen hunds alder. Derudover kommunikerer store hunde bedre med store, end de gør med de små hunde. ”Sproget” er anderledes alt efter hvor store de er.

5. Race
Det er ikke altid tilfældet, men nogle racer leger bedre med nogle hunde end andre, da de har forskellige måder at lege på. Nogle løber rundt og snuser sammen, hvor andre er til robust kamp.

Har dette vakt din interesse? Så har du her mulighed for at søge blandt alle boblerne