Handicap

Det bobler allerede nu med nye medlemmer, som har et handicap de lever med til daglig. Dette kan være stort som småt og give udfordringer i hverdagen.

Ifølge en SFI-udmelding fra 2016 lever lidt mere end hver 5. dansker i alderen 16-64 år med et handicap eller et længerevarende helbredsproblem. De hyppigst forekomne handicap er mobilitetshandicap og sygdom. Godt 4 ud af 5 danskere anfører dette, som værende deres væsentligste handicap.

På Boblberg kan du dele dine interesser, hobbyer, udveksle egne erfaringer samt tips og tricks eller finde en, som kan hjælpe med hverdagens udfordringer.

Det kan være svært at leve med et handicap. Man kan være begrænset i sin kunnen og det kan ødelægge motivationen selvom ens interesse for at lave noget er høj.

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dkAllerede medlem?

Log ind her

Eksempler på hvad folk med handicap har brugt Boblberg til

"Da jeg i øjeblikket sidder i kørestol, har jeg brug for en til at hjælpe med at lufte min hund. Det har jeg fundet gennem Boblberg. Det er jeg bare rigtig glad for. Det har betydet så meget for mig i min hverdag" - fortæller Ann-Katrine.


"Boblberg har hjulpet mig med at finde en person, som kunne hjælpe mig med de ting, jeg som blind ikke selv kan klare. For eksempel at gå ture i naturen, have en ledsager med i Tivoli og have én til at hjælpe mig med at læse tilbudsaviser op, som man ikke selv kan læse på nettet” - fortæller Jan.

Eksempler på bobler med handicap

Har dette vakt din interesse? Så har du her mulighed for at søge blandt alle boblerne