Fodbold

Fodbold er Danmarks nationalsport og er den mest populære sportsgren i Danmark. Mere end 360.000 danskere er meldt ind i en fodboldforening. Men endnu flere danskere spillere fodbold uden for foreningerne. Fodbold som hobby og fritidsaktivitet, er meget populært i Danmark.
På Boblberg.dk er der mange privatpersoner, der leder efter nye bekendtskaber, som deler samme interesse. Ved at oprette dig på Boblberg, kan du finde folk der lige står og mangler en sidste spiller til fodboldholdet. Har du planer om at starte dit eget hold op er der, på Boblberg, ligeledes mulighed for at finde de spillere du har brug for.
Om du har tidligere erfaring med fodbold og har en passion for sporten, eller du blot syntes fodbold er sjovt, er der på Boblberg et fællesskab der venter på dig! Spring ud i det og opret et opslag på vores hjemmeside og find din nye vennekreds lige her.

Bliv medlem på vores hjemmeside og bliv en del af fællesskabet på Boblberg - det er helt gratis.

Opret dig her

4 gode råd til den nye fodboldspiller.


  1. Anskaf dig det optimale udstyr, det giver den bedste oplevelse.


  2. Pas på dig, og dem du spiller med så i undgår skader.


  3. Fanger fodbold din interesse, kan man altid melde sig ind i en forening – der findes fodboldforeninger i alle dele af landet.


  4. Vigtigst af alt, spil i fællesskab med andre, det er bare sjovest!


Christian søger nogen at spille fodbold med


Christian vil gerne starte et fodboldhold, med plads til alle der har lyst.

Bobler vedrørende emnet Fodbold

Fodbold
Fodbold kvinder
Er du frisk på at spille fodbold?
Fodboldtrænere søges


Hvorfor er fodbold en god sport?

Ud over at være et sjovt spil man kan nyde med sine venner og bekendte, har fodbold en lang række positive virkninger på dit helbred. Fodbold kan være med til at forebygge en række livsstilsygdomme som f. eks knogleskørhed, forhøjet blodtryk, og type 2 diabetes.
Fodbold har derudover også en god påvirkning af hjertet, forskere fra Københavns universitet har konkluderet at fodbold kan gøre dit hjerte 10 år yngre, og er lige så effektivt som blodtryksmedicin når det gælder om at forbedre hjertefunktionen.
Udover det fysiske helbred, er fodbold og motion også med til at forbedre det mentale helbred. Er man fysisk aktiv er man med til at forebygge ting som, stress, angst og depression. Vigtigst af alt, er fodbold en god måde at styrke og skabe sociale relationer.
Fodbold er en holdsport og fungerer bedst når man spiller sammen med andre. Man kan have det sjovt sammen med andre når man spiller fodbold, hvilket også er en årsag til at mange søger efter fodbold bekendtskaber på Boblberg.

Hvor kan man spille fodbold?

Rundt om i landet ligger der mange fodbold baner man kan benytte sig af.
Er man ikke til at spille udenfor findes der haller samt andre indendørs faciliteter man kan leje. Er man ikke interesseret i at spille på en bane, kan man spille i parker, haver mm., så længe man spiller sammen kan det kun blive en god oplevelse.

Hvilket udstyr skal man sørge for?

Alt efter hvilket underlag man vil spille på, er der udstyr der virker bedst. En ting skal man dog have med uanset hvor man vil spille: En bold!

De 4 mest populære underlag at spille på er:

  • Græs
  • Kunstgræs
  • Indendørs gulv
  • Asfalt (også kendt som streetbaner)


Spiller man på græs og kunstgræs er fodboldstøvler optimalt at anskaffe sig, men sneakers kan også sagtens gå an. Spiller man på asfalt eller indendørs er sko med en flad sål optimalt.
Derudover kan man med fordel benytte sig af motionstøj samt benskinner. Benskinner bruges til at beskytte sine skinneben imod diverse spark og andre uheld man kan komme ud for.

Andreas' historie

- Andreas


Andreas – Samlede et helt hold af fodboldspillere

”Andreas fra Hvidovre ville gerne i gang med at spille fodbold. Han søgte derfor på nettet efter en makker han kunne spille med. På Boblberg oprettede Andreas en bobl, hvor han søgte efter spillere til hans hold. Han endte med at få samlet et hold på 18 spillere. De spiller nu fast 1 gang om ugen, hvor der udover fodbold også bliver lagt vægt på det sociale, i form af hyggen og fællesskabet.”

Læs hele Andreas' historie her.

Har dette fanget din interesse? Så har du her mulighed for at søge blandt alle boblerne

På Boblberg kan du møde mere end 303.604 medlemmer, som bobler sammen.

På Boblberg.dk deler folk deres interesser og hobbyer, for at finde andre med samme interesser. Dette er med til at skabe nogle fantastiske venskaber, som er med til at øge livskvaliteten hos mange mennesker.

Skal du også boble med?

Opret dig som medlem og bliv en del af fællesskabet på Boblberg - det er helt gratis

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dkAllerede medlem?

Log ind her