Depression

I dag bliver flere og flere danskere ramt af en depression og godt omkring 500.000 danskere går gennem en svær depression i løbet af deres liv.
Det vil Boblberg gerne hjælpe med at bekæmpe eller forebygge.
Her på siden kan du finde andre der har været gennem det samme som dig, eller nogen der stadig kæmper med depression.
Det er også muligt at finde ligesindede, som er pårørende til nogle som har en depression. Mulighederne er mange og du vælger helt selv hvad du vil dele - du kan være anonym, du kan mødes og snakke eller blot skrive med andre her på Boblberg.
Ved at oprette dig gratis på Boblberg, kan du finde en af dele sorgen med og få livsmodet igen.

Bliv medlem på vores hjemmeside og bliv en del af fællesskabet på Boblberg - det er helt gratis.

Opret dig her

5 gode råd til at komme gennem en svær tid med depression.

  1. Tal med nogen – Fortæl dine venner og familie hvordan du har det, for du skal ikke gå alene med det. Det kan også hjælpe dem med at forstå din situation, når de kan sætte sig ind i din situation.


  2. Mød andre som dig - Det kan være ensomt at have depression, følelsen af at finde nogen der står i samme situation, kan hjælpe dig til at forstå, at du ikke er alene.


  3. Hold dig beskæftiget – Dyrk en form for motion du synes er sjov, motion er også med til at frigive endorfiner som giver en lykkerus til hjernen.


  4. Lyt til dig selv og dine behov – Lad vær med at presse for mange aftaler ind, lav en plan for dagen så du ved hvad du skal og ikke bliver stresset af det.


  5. Skriv de positive ting ned – Inden du går i seng om aftenen, så skriver du alle de positive ting ned på et papir eller på din telefon af gode ting som er sket i løbet af dagen. Sørg for at lave flere ting dig giver dig en positiv energi.


Kim søger


Kim er 45 år, bor på Fyn og er sygemeldt med en middelsvær depression. Han søger derfor andre der også har depression, til at mødes og snakke med osv. Alder betyder ikke noget og han ønsker både venner og veninder.

Bobler vedrørende emnet Depression

Veninder søges -også med depression
Alene om depression / angst?
Nye veninder - mild depression
Lær at tackle angst og depression


Trines historie

- Trine


Trine – fandt nye veninder

”Efter at have gennemgået en svær depression ønskede Trine at komme mere ud, og gerne med nye veninder. Hendes mor anbefalede hende Boblberg, hvor hun kom i kontakt med en kvinde, som i dag er blevet til en rigtig tæt veninde.”

Læs hele Trines historie her.

Har dette fanget din interesse? Så har du her mulighed for at søge blandt alle boblerne

På Boblberg kan du møde mere end 304.323 medlemmer, som bobler sammen.

På Boblberg.dk deler folk deres interesser og hobbyer, for at finde andre med samme interesser. Dette er med til at skabe nogle fantastiske venskaber, som er med til at øge livskvaliteten hos mange mennesker.

Skal du også boble med?

Opret dig som medlem og bliv en del af fællesskabet på Boblberg - det er helt gratis

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dkAllerede medlem?

Log ind her