Dans

Som danseentusiast kan du på Boblberg.dk finde flere nye potentielle dansepartnere og sammen kan I dele jeres passion for dansen.

Hvis du som en entusiastisk dansemus måske mangler den rette dansepartner at dele din passion med, så er Boblberg.dk siden for dig! Det bobler nemlig med brugere, der søger dansepartnere på alle niveauer. Om du er nybegynder eller erfaren inden for dansens verden, så find din dansepartner på Boblberg.dk.

På Boblberg.dk er interessen for dans stigende og flere ønsker at finde deres nye dansepartner her på siden. Da man på Boblberg.dk kan finde mange danselystne danskere på alle niveauer, er der også mulighed for, at du kan søge en dansepartner, og sammen kan I udfordre hinanden indenfor dansens verden. Nedenfor kan du se nogle af de danse søgende danskere.


Skal du boble med og finde din næste dansepartner?

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dkAllerede medlem?

Log ind her

Opret dig som medlem og bliv en del af fællesskabet på Boblberg - det er helt gratis

Mie Martha Moltke – Professionel Danser

”For mig er fællesskaber helt essentielle for os mennesker. Vi lever så meget i en verden, hvor alle er "sig selv" og "individuelle" i alt.

Det er derfor så vigtigt at blive mødt, set og støttet af andre for dem vi er - og ikke hvad vi kan. Så for mig er fælleskaber essentielt, og det skal vi værne om.”

Mie Martha Moltke – Professionel Danser

Eksempler på bobler med danse søgende danskere

Mandlig dansepartner
Lære at danse
Kvindelig dansepartner
Dansepartner søges


Har dette vakt din interesse? Så har du her mulighed for at søge blandt alle boblerne