Crossfit

Med CrossFit kan du træne alle kroppens muskler på én gang!
Elsker du at få sved på panden og udfordre dig selv? Så er CrossFit lige noget for dig. På Boblberg findes der mange andre, som søger en CrossFit-makker eller måske endda et helt CrossFit-hold.
Skynd dig ind og opret en gratis profil, så du kan finde din CrossFit-partner eller dit hold i dag!
Når man træner CrossFit styrkes kroppens mange muskler. Det indebærer bl.a. cardio, styrketræning, smidighed, balance og meget mere. Det er en af de træningsformer, der styrker flest af dine muskler på en gang og kan vise resultater på kort tid, hvis man er ambitiøs.
Det påpeges også at resultaterne viser sig bedre, hvis man lever den sunde livstil. Derfor hænger CrossFit og livsstil sammen.

Bliv medlem på vores hjemmeside og bliv en del af fællesskabet på Boblberg - det er helt gratis.

Opret dig her

5 gode grunde til at dyrke crossfit

  1. Bedre mentalitet – Ved at dyrke regelmæssig træning får du det bedre psykisk, som skyldes at træningsformen både gør dig fysisk og mentalt stærkere.


  2. To i én – CrossFit træner alle kroppens dele, hvilket gør at det både kan ses på din muskelmasse og fysiske form.


  3. Nye bekendtskaber – Udover et sundt helbred, får man ofte gode venner der har samme interesse som en selv. I kan både motivere, spare og støtte hinanden.


  4. Øget bekendtskab til fitnessverdenen – CrossFit er en af de førende træningsformer inden for fitnessverdenen og med denne form for fitness, får du kendskab og viden inden for avancerede øvelser, der både kræver øvelse samt viden og forståelse.


  5. Deltagelse til CrossFit-konkurrencer – CrossFit giver dig muligheden for at konkurrere på længere sigt, da der er mange konkurrencer inden for denne træningsform. Så hvis du brænder for at vinde og er et konkurrencemenneske, så er det nok noget for dig.


Julie mangler en træningsmakker!


Julie søger en træningsmakker så hun kan blive presset og motiveret til at kunne nå sine mål. Hun dyrker blandt andet crossfit og vil gerne træne op til et halvmaraton på et tidspunkt.
Hun er 21 år og har trænet siden 5-6 klasse, så er godt inde i det hele. Derudover ønsker hun også at træne på hold, hvor man styrketræner og dyrker konditionstræning.

Bobler vedrørende crossfit

CrossfitBobl
CrossfitBobl
CrossfitBobl
CrossfitBobl


Hvad er prisen for crossfit og hvad skal man medbringe?


Der findes både centre som er egnet til CrossFit og så er der op til flere fitnesscentre der også udbyder det som holdtræning.
I træningscentrene er det et krav at have et abonnement - alt afhængig af hvilket center man vælger, skal man forvente at give et sted mellem 100 og 400 kr. for et medlemskab. Hvis ikke man har lyst eller råd til at træne i et center, kan CrossFit også sagtens dyrkes i naturen eller i dit eget hjem, som jo er helt gratis.
Kun fantasien sætter grænser for DIN CrossFit-træning. Find din træningsmakker på Boblberg lige nu. Se forneden de aktuelle bobler.

Dette skal du medbringe:


  • Træningstøj - især sko

  • Træningshandsker

  • Drikkedunk

  • Evt. håndklæde

Hannes historie

- Ditte


Ditte – Venskaber blomstrer

Ditte har været aktiv på Boblberg i et halvt års tid, og siden hun fandt platformen, har hun fundet både venner og træningsmakkere igennem andres bobler.”

Læs hele Dittes historie her.

Har dette fanget din interesse? Så har du her mulighed for at søge blandt alle boblerne

På Boblberg kan du møde mere end medlemmer, som bobler sammen.

På Boblberg.dk deler folk deres interesser og hobbyer, for at finde andre med samme interesser. Dette er med til at skabe nogle fantastiske venskaber, som er med til at øge livskvaliteten hos mange mennesker.

Skal du også boble med?

Opret dig som medlem og bliv en del af fællesskabet på Boblberg - det er helt gratis

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her






Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk



Allerede medlem?

Log ind her