Angst

Lider man af angst eller er man pårørende dertil, kan det være svært at finde andre, som forstår hvordan man selv har det. Hos Boblberg bobler det med flere, som er angstramte og som søger efter andre for at udveksle erfaringer og få gode råd.
Men også pårørende, som ønsker hjælp til hvordan de som pårørende kan være den bedste støtte. Angst er en helt almindelig menneskelig følelse, men for nogle kan angsten blive et problem og det kan være svært at få hverdagene til at hænge sammen.
Mange med angst kommer til at isolere sig fra deres omverden, ikke fordi de har lyst, men fordi angsten fylder for meget, og derfor kan angstramte også komme til at gå alene med angsten hvilket kan være rigtig hårdt. Når man har en angstlidelse, er det nødvendigt, at familie, venner, skole og andre kan give hjælp, støtte og trøste.
Hos Boblberg vil vi gerne være med til at støtte om op bekæmpelse om angst samt hjælpe de angstramte via fællesskabet. Angst trives bedst i skjul, det hjælper derfor at tale om det.
Derfor kan socialt samvær med ligesindede have stor betydning for den enkelte person.

Bliv medlem på vores hjemmeside og bliv en del af fællesskabet på Boblberg - det er helt gratis.

Opret dig her

5 gode råd til dig med angst:

  1. Pas på dit blodsukker - Hold dit blodsukker stabilt ved at spise sundt og regelmæssigt, da et lavt blodsukker i nogle tilfælde godt kan forveksles med angstsymptomer.


  2. Dyrk motion – Regelmæssig motion vil gøre dig glad og bedre tilpas, med et ekstra overskud i hverdagen.


  3. Få en god nattesøvn – Det er ekstra vigtigt at du får en god og dyb søvn, som regelmæssig motion blandt andet kan hjælpe dig med.


  4. Vær særlig opmærksom – Pas på kaffe, cola (og andre koffeinholdige drikke) samt alkohol, da det kan give angstlignende symptomer.


  5. Styr dine bekymringer – Du kender sikkert til det med at have mange bekymringer – et godt råd er at give dig selv en bekymringstid på f.eks. en time i løbet af en dag, den resterende tid er helt bekymringsfri hvor eventuelle bekymringer skal gemmes til den ene time om dagen.


Heidi søger efter ligesindede


Heidi er 44 år, har levet med angst siden hendes barndom og er i dag sygemeldt fra jobbet. Hun søger andre i lignende situation til støtte og gensidig motivering – både til at skrive med, men er umiddelbart også frisk på at mødes til en gåtur.

Bobler vedrørende emnet Angst

Søger nogen at skrive med - angst
Angst og spiseforstyrrelse
Angst, ensomhed
Angst introvert


5 gode råd til dig som pårørende til en angstramt.

  1. Læs om angst – Tag en tur på biblioteket og lån en bog om angst, som kan give dig en bredere viden om lidelsen.


  2. Pres ikke den angstramte – Gør ikke angste værre ved at presse, men brug i stedet motivation og ros.


  3. Acceptér angsten – Selvom det nogle gange kan være svært at sætte sig ind i, skal du være god til at forstå angsten og anerkende den.


  4. Overtag ikke – Selvom at man måske har lyst til at hjælpe den angstramte, skal du stadig lade ham/hende gøre tingene.


  5. Motivér den angstramte – Hjælp og motivér den angstramte med at komme i behandling og måske i forskellige hjælpegrupper.


Mias historie

- Mia


Mia – Slip angsten

Ensomhed og angst er en kedelig cocktail, men det er desværre den barske realitet for rigtigt mange.
Et stabilt netværk, der kan støtte og give dig kærlighed kan være kuren.
Det hjalp i hvert fald Mia godt på vej.

Læs hele Mias historie her.

Har dette fanget din interesse? Så har du her mulighed for at søge blandt alle boblerne

På Boblberg kan du møde mere end 303.619 medlemmer, som bobler sammen.

På Boblberg.dk deler folk deres interesser og hobbyer, for at finde andre med samme interesser. Dette er med til at skabe nogle fantastiske venskaber, som er med til at øge livskvaliteten hos mange mennesker.

Skal du også boble med?

Opret dig som medlem og bliv en del af fællesskabet på Boblberg - det er helt gratis

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dkAllerede medlem?

Log ind her