Cancer / kræft

Hos Boblberg gør vi i fællesskab et stort arbejde i at skabe relationer mellem pårørende til kræftramte og de som selv besidder sygdommen.

Det kan være svært som kræftramt eller pårørende at vide hvem man skal gå til, og hvad man kan gøre. På Boblberg bobler det med medlemmer der leder efter folk at dele erfaringer med og lindre den svære tid med. Om man blot søger et andet menneske med ligesindede erfaringer at sparre med, eller en anden kræftramt at dele oplevelser med er helt individuelt. Ved at oprette dig hos Boblberg, kan du finde det der løsner dine behov.

Ifølge Kræftens Bekæmpelse lever cirka 285.000 mennesker med en kræftdiagnose i Danmark og hertil følger der endnu flere pårørende. De psykiske men kræft kan medføre til både patienter, men især også pårørende kan være meget alvorlige, specielt set i et socialt perspektiv. Mange føler sig alene og fortabte når de står med kræft på nært hold, men der er lys forude. Trods man kan føle man ingen har at snakke med, er der flere end man tror der deler de samme følelser og tanker.

Skal du også boble med?

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dkAllerede medlem?

Log ind her

Opret dig som medlem og bliv en del af fællesskabet på Boblberg - det er helt gratis

Om Cancer / kræft

Det kan være svært at vide hvordan man skal tackle situationen når en man har nær har fået diagnosticeret kræft. Læs her råd og vejledning og få inspiration til hvordan fællesskabet kan hjælpe.

Hvis du kender en med kræft

”Det kan være svært at vide, hvad du skal sige til en ven, kollega eller et familiemedlem, der har kræft. Kan du spørge til det? Trænger du dig på? Hvad hvis han eller hun bliver ked af det? Og hvad har du egentlig selv lyst og overskud til at gøre?”

”Mange kræftpatienter er glade for, at mennesker omkring dem tænker på dem og viser dem opmærksomhed. I nogle perioder kan det være en stor lettelse og aflastning at modtage hjælp udefra.”…

Læs mere på Kræftens Bekæmpelses side

Kender en med kræft

Pårørende ramt af kræft: Fællesskabet hjalp Johan, Sofie og Camilla

- Af Bo Nielsen, JydskeVestkysten

Pårørende ramt af kræft

”De har grædt sammen, virkelig stortudet, men de har også leet, stået på skøjter og hygget sig. Sofie Dirksen, Camilla Rebsdorf og Johan Mikkelsen, alle med nære pårørende, der var alvorligt kræftramte, er via en sorggruppe hjulpet videre i liv”

”Man kan se sig selv i andre mennesker. Efter min bonusmor døde, har jeg været rigtig glad for, at jeg startede i gruppen, for jeg tror, jeg er kommet hurtigere over på den anden side, siger Camilla Rebsdorf.”

Læs mere på JydskeVestkystens side

Eksempler på bobler med cancer / kræft

Boblberg skaber relationer, venner og bekendtskaber på tværs af forskelligheder – se herunder eksempler på bobler som alle omhandler cancer/kræft.

Mor ramt af cancer
Kræftramte kvinder søges
Det nye liv efter kræft
Jeg er syg med kræft

Har dette vakt din interesse? Så har du her mulighed for at søge blandt alle boblerne