Betingelser pr. 1. marts 2019

Vores privatlivspolitik fastlægger retningslinjerne for, hvordan og til hvilke formål Boblberg sammen med Røde Kors behandler dine personoplysninger, se venligst vores privatlivspolitik her

Se vores cookiepolitik her.

Om Røde Kors og Boblberg

Boblberg sammen med Røde Kors (”vi”) er et online borger-til-borger fællesskab, som tilbyder dig som medlem et miljø, hvor du kan skabe nye relationer og tage del i fællesskaber baseret på alverdens interesser og ønsker. Boblberg er for alle mennesker og har som mål at skabe trygge rammer, hvor vores medlemmer kan finde glæde i sociale interaktioner med andre.

Boblberg har indgået samarbejde med Røde Kors hvilket betyder at der foreligger fælles dataansvar mellem Boblberg og Røde Kors. Dette samarbejde tilbyder nye muligheder for at give dig som medlem endnu større chance for at få relevant indhold, samt at tilbyde og promovere tilbud med sociale aktiviteter som bliver skræddersyet til dig. Dette vil styrke platformen og give et udvidet univers hvor du som medlem kan finde endnu mere mangfoldighed blandt bobler og medlemmer.

For mere information omkring hvilke oplysninger som bliver behandlet, venligst se privatlivspolitikken.

Generelle betingelser

Boblberg.dk kan anvendes af alle personer som er 15 år eller derover. Ved oprettelsen og godkendelse af disse betingelser, anerkender du, at du minimum er 15 år.

For personer under 15 år kan der gives adgang, ved at der gives samtykke fra personens værge. Ved spørgsmål til hvordan værgesamtykke foregår, så kan du kontakte support@boblberg.dk.

Foreninger, der på Boblberg tilbyder aktiviteter for og med børn er forpligtet til at indhente børneattester, jf. gældende lovgivning.

Du må ikke udgive dig for at være en anden person end hvem du er. Pseudonymer er tilladte. Upassende profilnavne og indhold vil blive fjernet og kan resultere i karantæne eller i værste fald fjernelse af profil.

Boblberg er ikke beregnet til nogen former for dating eller kommercielle forhold, hvor man ønsker at sælge eller købe noget af/til andre. Foreninger kan frit bruge Boblberg, så længe foreningen overholder de her nævnte begrænsninger.

Boblberg forbeholder sig retten til, uden varsel at rette eller slette bobler, kommentarer og medlemmer om nødvendigt. Hvis dit indhold er blevet rettet eller slettet, og du ikke mener at du har overtrådt nogle af betingelserne, kan du fremsende en henvendelse til supporten

Derudover forbeholder Boblberg sig også retten til at fjerne udgående links i bobler og kommentarer til sociale medier som Facebook, som ikke overholder principper om datasikkerhed.

Medlemmers oplysninger

Alle oplysninger, som bliver indtastet i platformen eller på anden måde deles med os, bliver naturligvis behandlet fortroligt. Overdragelse til eventuel tredjemand vil kun kunne ske i et af følgende tilfælde:

  • Hvis det bliver pålagt fra myndighed eller domstol.
  • Hvis der er tale om tydelige offentlige tilgængelige informationer.

Oplysningerne anvendes til statistik og analyser til brug for at forbedre platformen samt udvikle og etablere funktioner og aktiviteter, der styrker muligheden for at skabe relationer og fællesskaber. Disse oplysninger behandles naturligvis kun i anonymiseret form.

Oplysninger i Bobler

Du skal være opmærksom på, at Bobler og Kommentarer er offentlig tilgængelige og kan ses af andre medlemmer og andre besøgende på platformen samt diverse søgemaskiner som Google, Bing mv. Inden du lægger oplysninger op om dig selv i Bobler og Kommentarer, råder vi dig derfor til at overveje, om det er oplysninger, du ønsker at dele med andre personer.

Oplysninger i beskeder

Oplysninger i dine private beskeder kan kun ses af dig og modtageren af beskeden. Derudover foretager Røde Kors og Boblberg screening af dine private beskeder med henblik på at fjerne ulovlig adfærd (se nærmere nedenfor) og for at udarbejde anonyme statistikker og analyser på baggrund af indholdet, du deler i private beskeder.

Samtykke til screening

I forbindelse med din oprettelse som medlem, bliver du bedt om at afgive et samtykke til screening af de personoplysninger (både almindelig, fortrolige og følsomme), som du deler i private beskeder, bobler, kommentarer og andre steder på Boblberg.dk. Dette samtykke er en betingelse for at kunne skrive indhold, da Boblberg skal have mulighed for at fjerne adfærd, som strider mod lovgivningen eller mod Boblbergs brugerbetingelser og privatlivspolitik. Derudover indhentes der dit samtykke til, at dine private beskeder kan screenes af Røde Kors med henblik på at foretage anonyme statistikker og analyser.

Ved evt. tilbagekaldelse af samtykke til screening med henblik på at fjerne ulovlig adfærd, ophører alle muligheder for at interagere på Boblberg.

Billeder

Boblberg fralægger sig ethvert ansvar m.h.t. uploadede fotos, som skulle blive kopieret og benyttet andetsteds. Når du uploader billeder, skal du være opmærksom på at overholde loven om ophavsret. Vi forbeholder sig ret til at fjerne billeder, der ikke overholder loven om ophavsret.

Vi tillader IKKE upload af erotiske billeder/nøgenfotos. Det gælder også billeder med andet indhold af krænkende, racistisk eller strafbare karakter. Upload af sådanne fotos vil medføre øjeblikkelig sletning af medlemmet.

Boblberg kan slette fotos, der strider mod reglerne for billedupload uden yderligere advarsel til det pågældende medlem. Boblberg forbeholder sig også retten til at pålægge billede på bobler som ikke allerede har billede tilknyttet.

Chikane

Personlige angreb, racistiske udtalelser eller lignende der ikke overholder disse betingelser eller som kan krænke andre medlemmer vil medføre, at vi sletter medlemskab uden varsel.

Logfiler

Al korrespondance på Boblberg blive gemt i logfiler til evt. brug ved anmeldelser, og vil i ekstreme tilfælde blive overdraget til politiet, såfremt dette findes nødvendigt. Ligeledes gemmes IP-adressen for hver enkelt medlem af samme grund, som beskrevet ovenfor.

Ved oprettelse som medlem på Boblberg accepterer du, at Boblberg og Røde Kors må kontakte dig via platformen og/eller på din tilknyttede e-mailadresse.

Boblberg har mulighed for at sende dig relevant informationer om Boblberg, relevante bobler baseret på din profil, nye funktionaliteter og oplysninger om arrangementer du kan deltage i rundt omkring i Danmark.

Røde Kors har mulighed for at sende dig information om relevante Røde Kors aktiviteter med henblik på at skabe relationer og fællesskaber mellem dig som medlem og andre medlemmer/personer i samme situation.

Du kan til enhver tid frabede dig at modtage henvendelser fra Boblberg og Røde Kors ved at klikke på ”afmeld” linket i bunden af disse mails eller ved at skrive til support@boblberg.dk

Sletning af medlemskab

Ønsker du at slette din medlemskab, så send en e-mail til support@boblberg.dk.

Boblberg.dk forbeholder sig retten til at slette medlemmer, som ikke overholder ovenstående regelsæt, eller på anden måde er til gene for de øvrige medlemmer. Sletning vil ske uden yderligere advarsel!

Øvrige betingelser

Boblberg og Røde Kors videregiver ikke medlemsoplysninger, og dette kan kun ske i tilfælde af en evt. politianmeldelse, hvor vi er forpligtet til at udlevere alle relevante oplysninger (såsom IP-adresse og logfiler) samt øvrigt bevismateriale, der har tilknytning til den anmeldte medlem.

Boblberg er forpligtet til at sikre driften af sitet. Dog kan Boblberg ikke holdes erstatningspligtig i nogen form ved eks. nedsættelsen af hastigheden på funktionerne på sitet eller andre tekniske fejl, som naturligvis vil blive udbedret så hurtigt, som det kan lade sig gøre.

Boblberg er bygget op således, at sitet er kompatibelt med følgende systemer:

  • Pc og Mac: Internet Explorer 11.0, Edge, Google Chrome, Safari og Mozilla Firefox.
  • Tablets fra: Apple, Samsung, Sony, Microsoft, Acer og Asus
  • Smartphones fra: Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia og Huawei.

Boblberg kan ikke holdes ansvarlig for sikkerhedsopsætninger, styresystemer eller browsertyper/versioner på brugermaskinerne, der forårsager fejl på sitet på baggrund af indstillinger/opsætninger, som ikke følger de anvisninger der er oplyst i.h.t. sitets opbygning.

Boblberg tilbyder naturligvis hjælp/support vedr. sitets funktionalitet i en udstrækning, som findes muligt i.h.t. teknisk viden samt bemandingsplan. Der gives derfor ingen garanti for evt. svar/løsninger på henvendelser, som vi dog bestræber os på at være behjælpelige med indenfor den viden og kapacitet, som stilles til rådighed af staben.

Ændringer

Boblberg og Røde Kors kan til enhver tid udvide/opdatere disse betingelser. Ved tilføjelse af nye punkter eller opdatering af betingelserne, er du automatisk omfattet af disse. Derfor bedes du jævnligt hente betingelserne frem, så du undgår overtrædelser af ovenstående bestemmelser. I tilfælde af væsentlige ændringer i privatlivspolitik, giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites eller igennem den tilknyttede e-mail.

Spørgsmål om brug af platformen.

Boblberg har sammensat informationer omkring brugen af platformen, som søger at guide, råde og vejlede medlemmer på platformen. Disse kan også anvendes til at finde ud af hvilke informationer der kan tilgås af hvilke medlemmer når man bruger platformen. Se ofte stillede spørgsmål og råd og vejledning.