Betingelser

For information omkring databehandling, cookies og privatliv, se venligst her

Om

Boblberg.dk er et online borger-til-borger fællesskab som tilbyde medlemmer et miljø hvor de kan skabe nye relationer og tage del i fællesskaber baseret på alverdens interesser og ønsker. Boblberg.dk er for alle mennesker og har som mål at skabe trygge rammer, hvor vi kan finde glæde i de sociale interaktioner med andre. Boblberg.dk kan anvendes af alle personer som er 15 år eller derover. Ved oprettelsen og godkendelse af disse betingelser, anerkender du, at du minimum er 15 år.

For personer under 15 år kan der gives adgang, ved at der gives samtykke fra personens værge. Ved spørgsmål til hvordan værgesamtykke foregår, så kan du kontakte support@boblberg.dk.

Generelle betingelser

Du må ikke udgive dig for at være en anden person end hvem du er. Pseudonymer er tilladte. Upassende profilnavne og indhold vil blive fjernet og kan resultere i karantæne eller i værste fald fjernelse af profil.

Boblberg.dk er ikke beregnet til nogen former for dating eller kommercielle forhold, hvor man ønsker at sælge eller købe noget af/til andre. Foreninger kan frit bruge Boblberg.dk så længe at dette ikke involvere tidligere nævnte begrænsninger.

Boblberg.dk forbeholder sig retten til, uden varsel at rette eller slette bobler, kommentarer og brugere om nødvendigt. Hvis dit indhold er blevet rettet eller slettet, og du ikke mener at du har overtrådt nogle af betingelserne, kan du fremsende en henvendelse til supporten

Derudover forbeholder Boblberg sig også retten til at fjerne udgående links i bobler og kommentarer til sociale medier som Facebook, som ikke sikre overholder principper om datasikkerhed.

Medlemmers Data

Alle informationer som bliver indtastet i platformen eller på anden måde deles med os, bliver naturligvis behandlet fortroligt. Overdragelse til eventuel tredjemand vil kun kunne ske i et af følgende tilfælde:

  • Hvis det bliver pålagt fra myndighed eller domstol.
  • Hvis der er tale om tydelige offentlige tilgængelige informationer.

Informationer anvendes også i statistisk øjemed til at forbedre platformen. Disse informationer er naturligvis i anonymiseret format så intet specifikt medlem kan henføres til igennem disse.

Ejerskab over informationer, som profilinformationer, samtaler og beskeder, uploadede billeder, der er indtastet på platformen, tilfalder det enkelte medlem. Anden information som indtastes på platformen ejes af Boblberg.dk og kan anvendes uden videre godkendelse fra de enkelte bruge.

Boblberg.dk har sammensat informationer omkring brugen af platformen, som søger at guide, råde og vejlede medlemmer på platformen. Disse kan også anvendes til at finde ud af hvilke informationer der kan tilgås af hvilke medlemmer når man bruger platformen. Se ofte stillede spørgsmål og råd og vejledning.

Billeder

Boblberg.dk fralægger sig ethvert ansvar m.h.t. uploadede fotos, som - skulle blive kopieret og benyttet andetsteds. Når du uploader billeder, skal du være opmærksom på at overholde loven om ophavsret. Boblberg forbeholder sig ret til at fjerne billeder, der ikke overholder loven om ophavsret.

Boblberg.dk tillader IKKE upload af erotiske billeder/nøgenfotos. Det gælder også billeder med andet indhold af krænkende, racistisk eller strafbare karakter. Upload af sådanne fotos vil medføre øjeblikkelig sletning af brugeren.

Boblberg.dk kan slette fotos, der strider mod reglerne for billedupload - uden yderligere advarsel til den pågældende bruger. Boblberg.dk forbeholder sig også retten til at pålægge billede på bobler som ikke har allerede har billede tilknyttet.

Chikane

Personlige angreb, racistiske udtalelser eller lignende der ikke overholder disse betingelser eller som kan krænke andre brugere vil medføre, at vi sletter brugeren uden varsel.

Logfiler

Al korrespondance på Boblberg.dk blive gemt i logfiler til evt. brug ved anmeldelser, og vil i ekstreme tilfælde blive overdraget til politiet, såfremt dette findes nødvendigt. Ligeledes gemmes IP-adressen for hver enkelt bruger af samme grund, som beskrevet ovenfor.

Nyhedsbrev

Ved oprettelse af en bruger på Boblberg.dk godkender du, at vi må fremsende nyhedsbrev (max. 1 gang om måneden) til din tilknyttede e-mailadresse vedr. nyheder om Boblberg.dk. Nyhedsbrevene indeholder relevante bobler baseret på din profil, nye funktionaliteter og oplysninger om arrangementer du kan deltage i rundt omkring i Danmark. Disse kan blive afmeldt igennem nyhedsbrevet ved modtagelse eller ved at skrive til support@boblberg.dk

Sletning af bruger

Ønsker du at slette din bruger, så send en e-mail til support@boblberg.dk.

Øvrige betingelser

Boblberg.dk videregiver ikke brugeroplysninger til tredjepart, og dette kan kun ske i tilfælde af en evt. politianmeldelse, hvor vi er forpligtet til at udlevere alle relevante oplysninger (såsom IP-adresse og logfiler) samt øvrigt bevismateriale, der har tilknytning til den anmeldte bruger.

Boblberg.dk er forpligtet til at sikre driften af sitet. Dog kan Boblberg.dk ikke holdes erstatningspligtig i nogen form ved eks. nedsættelsen af hastigheden på funktionerne på sitet - eller andre tekniske fejl, som naturligvis vil blive udbedret så hurtigt, som det kan lade sig gøre.

Boblberg.dk er bygget op således, at sitet er kompatibelt med følgende systemer:

  • Pc og Mac: Internet Explorer 11.0, Edge, Google Chrome, Safari og Mozilla Firefox.
  • Tablets fra: Apple, Samsung, Sony, Microsoft, Acer og Asus.
  • Smartphones fra: Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia og Huawei.

Boblberg.dk kan ikke holdes ansvarlig for sikkerhedsopsætninger, styresystemer eller browsertyper/versioner på brugermaskinerne, der forårsager fejl på sitet på baggrund af indstillinger/opsætninger, som ikke følger de anvisninger der er oplyst i.h.t. sitets opbygning.

Boblberg.dk tilbyder naturligvis hjælp/support vedr. sitets funktionalitet i en udstrækning, som findes muligt i.h.t. teknisk viden samt bemandingsplan. Der gives derfor ingen garanti for evt. svar/løsninger på henvendelser, som vi dog bestræber os på at være behjælpelige med indenfor den viden og kapacitet, som stilles til rådighed af staben.

Boblberg.dk kan til enhver tid udvide/opdatere disse betingelser. Ved tilføjelse af nye punkter eller opdatering af betingelserne, er du automatisk omfattet af disse. Derfor bedes du jævnligt hente betingelserne frem, så du undgår overtrædelser af ovenstående bestemmelser. I tilfælde af væsentlige ændringer i persondatapolitik, giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites eller igennem den tilknyttede e-mail.

Boblberg.dk forbeholder sig retten til at slette brugere, som ikke overholder ovenstående regelsæt, eller på anden måde er til gene for de øvrige brugere. Sletning vil ske uden yderligere advarsel!